Connect with us

Hirdetés

technokrata

Az Ericsson elnyerte a török Aycell GSM szerződését

Kütyük

Az Ericsson elnyerte a török Aycell GSM szerződését

Az Ericsson és a török Aycell mobilszolgáltató hét nagyvárosban történő hálózatbővítési szerződést írt alá 55 millió euró értékben, három éves teljesítésre.

[sajtóközlemény] „Ezzel az új megállapodással az Ericsson támogat minket azon stratégiánk megvalósításában, hogy lefedettségünket folyamatosan és gyorsan növeljük, illetve jobb minőségű és szélesebb körben elérhető szolgáltatásokat nyújtsunk előfizetőink részére. A választásunk korábbi sikeres együttműködésünk miatt esett az Ericssonra. A megállapodás biztosítja, hogy továbbra is hasznunkra fordíthassuk az Ericsson tapasztalatát és támogatását” – nyilatkozta Tahsin Yılmaz, az Aycell alelnöke.

A 2001. októberében alapított Aycell a Turkish Telekom százszázalékos tulajdonú leányvállalata és a negyedik GSM 1800 hálózatüzemeltető az erőteljes verseny jellemezte török mobilpiacon.

„A megállapodás bizonyítja a vállalataink közötti szoros együttműködést, amely az Aycell alapításával kezdődött. Az új megállapodás emellett igazolja az Ericsson vezető technológiájának és szolgáltatásainak létjogosultságát Törökország erőteljes verseny jellemezte mobilpiacán” – nyilatkozta Cem Agaoglu, a törökországi Ericsson vállalat alelnöke, illetve a Turk Telecom és Aycell account vezetője.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés