Connect with us

Hirdetés

technokrata

A WAP játékok is egyre népszerűbbek

Kütyük

A WAP játékok is egyre népszerűbbek

Úgy tűnik, hogy a mobil játékok fényes jövő előtt állnak: 136 évnyi játék 18 hónap alatt…

A Digital Bridges az elmúlt 18 hónapban 10 millió WAP felhasználót regisztrált a WAP játékain. A színes és fekete fehér játékot játszó felhasználók ezen időszak alatt 71,4 millió percet töltöttek a WAP oldalakon szórakozással. Ez megfelel körülbelül 136 évnyi folyamatos játéknak…

Brian Greasley a Digital Bridges-től elmondta, hogy „Ugyan rengeteg fajta játékot készítünk mobil eszközökre, a WAP játékok voltak mindig is a cég magjai. Sokféle portfoliót tudunk már biztosítani a WAP játékainkhoz. A Digital Bridges legnépszerűbb játékai közé tartoznak a tamagotchi szerű virtuális állatok, illetve a Steve Jackson féle Sorcery!, mely kalandjáték a népszerű interaktív könyvön alapul”.

Mostanában több olyan játékot is kiadott a cég, mely mögött nagy nevek állnak. Ilyen például a Star Trek: First Duty, EA Sports 2002 FIFA World Cup stb. A cég a márkás játékokat nagyon fontosnak tartja a fejlesztéseknél, hiszen ezek azok, melyek leghamarabb vonzzák a játékosokat.

A cég a WAP játékok fejlődését várja még 2002 második felében, és valószínűsíti, hogy 2003-ban a WAP-ot újra „felfedezik” az emberek, és újabb, sokkal emberközelibb alkalmazások fognak napvilágot látni.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés