Connect with us

Hirdetés

technokrata

Interneten is nyomon követhetjük a mobil-előfizetésünk részleteit

Kütyük

Interneten is nyomon követhetjük a mobil-előfizetésünk részleteit

A Westel által indított szolgáltatással megtekintheti az előző 3 hónap hívásrészletezőjét, figyelemmel kísérheti hóközi egyenlegét, valamint tájékozódhat előző havi lezárt számlája összegéről.

A távolság és hely a XXI. században már nem lényeges ahhoz, hogy kapcsolatban maradjon a világgal! A világhálón keresztül, a Westel Internetes ügyfélszolgálata lehetővé teszi Önnek, hogy nyomon követhesse és ügyintéző beavatkozása nélkül, bármikor megváltoztathassa szolgáltatásait. Az Internetes ügyfélszolgálat használatakor az Ön adatainak és szolgáltatásainak biztonságát előfizetői jelszó és biztonsági értesítés védi, melyeket az 1230-as Önkiszolgáló ügyfélszolgálat mellett, az Internetes ügyfélszolgálaton keresztül is módosíthat. Az adott felületre történő belépésről biztonsági értesítést kap, mely telefonszámra illetve a honlapon megadható e-mail címre is érkezhet.

Újdonság: a „Te+Én“ népszerű szolgáltatáshoz hívószámajánló szolgáltatást is biztosítanak, melynek segítségével megtudhatja azt a két hívószámot, amelyekre a „Te+Én” szolgáltatás előfizetését ajánlják. A hívószám akár azonnal beállítható a „Te+Én szolgáltatás“ menüpont alatt.

Internetes ügyfélszolgálaton megtekintheti az előző 3 hónap hívásrészletezőjét, figyelemmel kísérheti hóközi egyenlegét, valamint tájékozódhat előző havi lezárt számlája összegéről is, a Westel „Díjszabásban“ meghatározott feltételek mellett. Mindkét felületen folyamatosan bővítik az elérhető szolgáltatások körét, melyről a honlapon tájékozódhat.

A Terminal megkeresésére az ügyfélszolgálat elmondta, hogy az internet szolgáltatással kapcsolatos adatokat – adatvédelmi okokból – kizárólag személyesen (ügyfélszolgálati képviseleteken) adhatják meg az Előfizető számára. Amennyiben cég az előfizető, úgy az aláírási címpéldány, esetleg a meghatalmazás, valamint a személyi igazolvány, magánszemély esetében a személyi igazolvány bemutatása szükséges.

A szolgáltatás a lent írt linken érhető el. A biztonsági figyelmeztetés, melyet a betöltéskor kapunk „normális”. Abból adódik, hogy a Westel által használt kulcsot nem hitelesítette egy un. Trusted Root, azaz olyan cég, akinek a kulcsa már a mi számítógépünkön is szerepel. Ennek összesen az a hátránya, hogy a szolgáltatást át lehet irányítani más gépre, és ott, ugyan az adatfolyam titkosítva van, mégis másnak adjuk ki a jelszavunkat.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés