Connect with us

Hirdetés

technokrata

A Motorola sem akar lemaradni – bejelentették a T720-ast

Kütyük

A Motorola sem akar lemaradni – bejelentették a T720-ast

Az új Motorola T720 színes kijelzővel, és PDA funkciókkal. Megjelenésének ideje: 2002. harmadik negyedéve.

Nem tudom, hogy eddig a kedves olvasó hogyan viszonyult a Motorola telefonokhoz, de nekem mindig kényelmetlen érzésem támadt, mikor egy ilyen telefont kellett használni. Természetesen minden tanulható, de nem véletlenül nem tud sok piacra betörni a cég.

Úgy tűnik, hogy a Motorola sem akar lemaradni funkcionalitást illetően, így piacra fog dobni egy színes kijelzős, jól használható, PDA funkciós telefont, a T720-ast. A telefon a szokásos félbehajtható formát kapta, mely megóvja a kijelzőt, és a billentyűzárat is el lehet felejteni. Ezzel idáig már voltak problémák (a két telefonrészt összekötő szalagkábel hajlamos volt eltörni), de vélhetően ezeket előbb utóbb kijavítják.

A készülék megjelenésében nem modern, de ez egy teljesen szubjektív faktor, sőt a tokozás cserélhető ízlés szerint. A kijelző 4096 színt képes megjeleníteni, mely színséma cserélhető a felhasználó igényei szerint. Támogatja ez EMS-t, JAVA-t, így új játékok, illetve új alkalmazások kerülhetnek bármikor a telefonra.

Tartalmaz e-mailklienst is, így bármikor küldhetünk, illetve fogadhatunk leveleket. Természetesen ez már-már elképzelhetetlen lenne GPRS támogatás nélkül, így ezt az igényt is kielégíti a telefon. A hanghívás, illetve az asztali géppel való szinkronizáló szoftver már nem újdonság a Motorola háza táján.

A telefon várható megjelenési ideje 2002 harmadik negyedéve.

Néhány műszaki adat

Frekvencia: 900/1800 MHz
Súly: 100 gr
Méret: 90×47,5×21,3 mm
Kijelző: színes, 4096 szín, maximum sor



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés