Connect with us

Hirdetés

technokrata

NeoPhone telefonkártya: júniustól már 2000 forintos kiszerelésben is

Kütyük

NeoPhone telefonkártya: júniustól már 2000 forintos kiszerelésben is

A vásárlói igényekre reagálva az EuroWeb Internet Szolgáltató 2002. június 1-ével kezdődően az eddig csak 5000 forintos kiszerelésben kapható NeoPhone Instant telefonkártya mellett bevezette a 2000 forint értékű kártyát.

[sajtóközlemény] Az EuroWeb Internet Szolgáltató 2001-ben indított szolgáltatása, a hamar népszerűvé vált NeoPhone rendkívül alacsony percdíjak mellett tesz lehetővé külföldi telefonálást hagyományos telefonkészülékről és mobiltelefonról egyaránt: kapcsolási-, és havidíj nélkül.

Az újonnan kereskedelmi forgalomba kerülő 2000 forintos kártya csak a lebeszélhető összegben különbözik az 5000 forintos változattól, tehát azonos percdíjakkal lehet telefonálni, és a kiegészítő szolgáltatások is igénybe vehetők vele (például egyenleginformáció, illetve 24 órás ügyfélszolgálat).

A 2000 forintos kiszerelés a nyári turistaszezonra való tekintettel a Balaton környékén és a hivatalos NeoPhone elárusítóhelyeken, az Aral, Jet és Shell benzinkutaknál illetve a Relay és City Press üzletekben, a Magyar Postánál és az újságárusoknál is megvásárolható. A NeoPhone szolgáltatás online változata az interneten is megvásárolható a NeoPhone weboldalán.

A NeoPhone alig több mint fél éves működése óta egyedülállóan sikeres projektté nőtte ki magát. Mára az EuroWeb Rt. árbevételének szignifikáns részét alkotja: több mint tízezer rendszeres felhasználó naponta 1,5 millió másodpercet beszél a NeoPhone segítségével.

Az értékesítési hálózat és a szolgáltatás folyamatos fejlesztésével az EuroWeb arra törekszik, hogy a külföldi irányú calling-cardok piacán tovább erősítse a NeoPhone szerepét.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés