Connect with us

Hirdetés

technokrata

A Nintendo felfedte online terveit

Kütyük

A Nintendo felfedte online terveit

A Nintendo a tegnapi napon hozta nyilvánosságra GameCube konzolgépéhez kapcsolodó online játékterveit.

A japán játékkonzol-gyártó idén ősszel kezdi meg a GameCube-hoz csatlakoztatható, kábeltévés internetszolgáltatás igénybevétele esetén használható broadband adapter, illetve a dial-up kapcsolatok esetén szükséges 56K-s modem árusítását. Mindkét termék 35 dolláros áron lesz megvásárolható idén ősztől az Egyesült Államokban, de később más piacokra is bevezetik a termékeket (Japánban például már a nyáron elérhetők lesznek 30 dollárnak megfelelő áron).

A kiegészítőmodulok segítségével az internetkapcsolattal rendelkező amerikai GameCube tulajdonosok online mérhetik össze tudásukat a jövő héten megjelenő Phantasy Star Online I-II. játékokkal idén szeptembertől. A Nintendo vezetősége szerint a GameCube Online szolgáltatás még évekig nem fog nyereséget termelni a cégnek.

Mint ismeretes, a konkurens Sony és a Microsoft is a Nintendóhoz hasonló terveket szövöget. A szoftveróriás a jövő héten megrendezésre kerülő Electronic Entertainment Expo-n (E3) fogja ismertetni induló internetes játékszolgáltatásának részleteit, a Sony pedig már márciusban bejelentette azokat.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés