Connect with us

Hirdetés

technokrata

Live Your Life – problémamegoldás az Interneten

Kütyük

Live Your Life – problémamegoldás az Interneten

Szeretné, ha mások irányítanák az életét? Vagy szívesebben lenne egy a dirigálók közül? Egy biztos: a többség dönt…

Az MSN Internetszolgáltató úgy döntött, hogy bebizonyítja a Világháló fontosságát és hasznavehetőségét a mindennapokban, ezért elindított egy olyan programot, mely során az emberek hétköznapi gondjaikra az Interneten keresztül kaphatnak megoldást, akár 13 millió internetező beleszólásával.

A feladatra elsőként két férfi és három nő vállalkozott, s csupán (?) annyit kell tenniük, hogy két héten át minden egyes nap felvetnek egy olyan problémát, amelyet azután az internetezők döntése alapján oldanak meg, alárendelve ezzel magukat a többség akaratának.

A www.liveyourlife.msn.co.uk honlapon lehet szavazni arra, hogyan éljék életüket a vállalkozó szellemű játékosok, s az eredmények – és az esetleges következmények – már másnap meg is tekinthetőek. A játék végén szintén egy szavazás dönti el, hogy ki volt az a játékos, aki a leginkább teljesítette a szörfölők akaratait, kiérdemelve így a 10 ezer fontos fődíjat.

Az ötlet alapjául Luke Rhinehart The Dice Man (A kockázó ember) című regénye szolgált, amelyben a főhős életének irányítását egy kockára bízta.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés