Connect with us

Hirdetés

technokrata

Milyen mobiltelefonokat szeretnének a gyerekek?

Kütyük

Milyen mobiltelefonokat szeretnének a gyerekek?

Egy gyerekek, tinédzserek által látogatott website-on felmérést készítettek arról, hogy milyen funkciókkal ellátott mobiltelefonokat szeretnének leginkább használni. Érdekes, de logikus eredmények születtek.

A javarészt 18 év alatti amerikaiak által látogatott NeoPets.com weboldalon elhelyezett kérdőívet 3050-en töltötték ki, a válaszolók 91 százaléka 5 és 18 év közötti volt, a maradék 9 százalék pedig 18 és 23 év közötti fiatal felnőtt.

A kérdőívet kitöltők 80 százaléka úgy nyilatkozott, hogy szokott használni mobiltelefont, a teljes csoport 28 százaléka pedig saját készülékkel is rendelkezik. A telefonok funkcióival kapcsolatos kérdésekre adott válaszokból kiderül, a fiatal mobilosok 54 százaléka nagyobb teljesítményű akkumulátort látna szívesen telefonjában, hogy ritkábban kelljen azt feltölteni.

Több mint 56 százalék zenelejátszási funkciót szeretne mobiljába, a válaszolók 40 százaléka pedig a webelérést hiányolja mobiljából. 37 százaléka a megkérdezetteknek fotókat is készítene mobiltelefonjával, 52 százalék pedig az eddiginél jobb játékokkal szeretne találkozni a rádiótelefonokban. 40 százalék a szöveges üzenetküldés fontossága mellett tette le voksát.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés