Connect with us

Hirdetés

technokrata

James Bond Philips mobiltelefont fog használni

Kütyük

James Bond Philips mobiltelefont fog használni

Az idei év végén bemutatásra kerülő új James Bond filmben a 007-es ügynök egy Philips mobiltelefont fog használni küldetései közben.

A Royal Philips Electronics, az MGM Pictures és EON Productions cégek együttműködésének eredményeként az Amerikában és az Egyesült Királyságban november-december tájékán bemutatásra kerülő huszadik, ”Die Another Day” címet viselő James Bond filmben a brit titkosügynök egy Philips mobiltelefon segítségével fog végrehajtani mindenféle látványos akciót. Az sajnos a film premierjéig titok marad, hogy pontosan melyik telefont is fogja használni James Bond.

A 007-es ügynök a ”Tomorrow never dies” (A holnap markában) című, 1997-es Bond-eposzban egy kitalált Ericsson JB988-as típusjelű mobiltelefonnal küzdött az ellenséggel, és többek között egy rakétákkal felszerelt BMW-t is erről az eszközről “távirányított”. Az Ericsson egyéb termékei az Angelina Jolie főszereplésével készült Tomb Raiderben is szerepet kaptak, de a legismertebb mobitelefon-főszereplőnek mindmáig a Mátrixban feltűnő Nokia 8110-es tekinthető. Annak ellenére, hogy a filmben sokat használt 8110-es modell gyártását a Mátrix bemutatása előtt közel egy évvel leállította a Nokia, a hasonló alapokon nyugvó (gombnyomásra kiugró billentyűvédővel felszerelt) 7110-es modell iránt igen nagy kereslet mutatkozott. Mivel nem kis reklámot csinál egy-egy filmszereplés a gyártók mobiltelefonjainak, érthető, hogy mindegyik cég igyekszik szerepeltetni valamelyik újabb filmben egy létező vagy nem létező készülékét.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés