Connect with us

Hirdetés

technokrata

Westel játék: Hetet egy csapásra

Kütyük

Westel játék: Hetet egy csapásra

A Hetet egy csapásra országos játéksorozat nyereményei között spanyol paradicsomcsata, szlovén szilveszter vagy osztrák raftingtúra szerepel. Részletek itt…

A Westel Hetet egy csapásra országos játéksorozatba való regisztrációval máris megtehetjük az első lépést, hogy részt vehessünk a spanyolországi Bunol városában a La Tomitina fesztiválon, azaz a Nagy Paradicsomcsatán, vagy Szlovéniában szilveszterezhessünk, illetve elutazhassunk egy kalandos, kétnapos ausztriai raftingtúrára.

A továbbiakban nincs más dolgunk, mint figyelmesen végigolvasni a feltételeket és szabályokat, maximum 7 fős csapatot szervezni, és részt venni az ország megyeszékhelyein megrendezésre kerülő, egyenként félnapos vetélkedők egyikén, vagy akár mindegyikén. A vigasságon pedig akkor is bejuthatunk a budapesti döntőbe, ha nem elsőként kerültünk ki a versengésből az egyes városokban.

A játék délután 5-kor indul, és a csapatoknak 4 órájuk van arra, hogy a kitűzött feladatokat teljesítsék. Az információs bázison a regisztrációt követően részletes információt kapunk a játék menetéről és szabályairól. Miután mindenki tudja, mi a feladat, egymás között meg kell beszélniük, hogy a különböző helyszíneken zajló hét játékelem közül ki mit fog teljesíteni. Fontos az összehangoltság és a gyorsaság, ezért annál jobb, minél több csapattagnak van mobiltelefonja. A játékok során amelyik 3 csapat a legtöbb pontot gyűjti össze, azok indulhatnak a játék végén az információs bázison megrendezésre kerülő villámvetélkedőn, ahol még változhat a sorrend, továbbá itt kerül sor a helyi díjak kiosztására is.

A játékba való bekerüléshez nem kell mást tennünk, mint nevünket, mobiltelefon-számunkat, minél több csapattagunk nevét és mobiltelefon-számát, valamint a város nevét, ahol játszani szeretnénk, SMS-ben elküldjük a (30) 303-0701-es telefonszámra egy westeles mobilkészülékről. Egy csapat részéről elegendő egy regisztrációs SMS elküldése, nem kell minden egyes csapattagnak regisztrálnia a csapatot. Válaszul kapunk egy kódszámot, amellyel csapat részt vesz a játékban.

A játékban maximum 7 fős csapatok vehetnek részt. Fontos, hogy annál nagyobbak a nyerési esélyeink, minél több fővel indulunk a vetélkedőn, és minél több csapattag rendelkezik mobiltelefonnal. Több emberrel gyorsabban tudjuk teljesíteni a feladatokat. Célszerű minél több Westel telefont bevonni a játékba, mert azok a játék során plusz pontot érnek. A csapatkapitánynak mindenképpen Westel telefonnal kell rendelkeznie.

A játék során pontokat gyűjthetünk az egyes játékelemek ügyes és gyors teljesítésével. Az egyes játékokon gyűjtött pontjainkat összegzik, így jön ki a csapat összesített pontszáma. Minden egyes Westel előfizetéses telefon a csapat számára további 10 pontot jelent. A gyorsaságot is pontozzák, ezért arra kell törekednünk, hogy a feladatokat a lehető legrövidebb idő alatt teljesítsük. Az első három helyezett csapatot a játék végén, azaz 21 óra után az információs bázison, egy villámvetélkedő keretében megmérettetik egymással, így itt még változhat a sorrend. Ekkor válik el, hogy melyik csapat lesz az első, amely a fődíj mellett bekerül a budapesti döntőbe is.

Ha esetleg olyan kérdésünk lenne, amire az itt olvasható információk között nem találunk választ, hívjuk a (30) 902-1800-as számot!



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés