Connect with us

Hirdetés

technokrata

Megújult az MSN oldala

Kütyük

Megújult az MSN oldala

A Microsoft újratervezte a sokak által ismert és kedvelt MSN névre hallgató zenei oldalát.

Új tulajdonságokkal, jegyekkel bővült az MSN oldal a felhasználók legnagyobb örömére. Az oldalt üzemeltető Microsoft lehetővé teszi, hogy bizonyos műveket, fájlokat letöltsünk illetve megoszthassunk másokkal. Természetesen csak azokról az előadókról van szó, akikkel a szerzői jogviszony ügye tisztázott.

A most feltörő előadókkal, zenekarokkal is szerződést kötöttek, melynek célja, hogy promóciós anyag felkerülhessen az oldalra. A szerződéshez csatlakozott a Sony és a Vivendi Universal is.

A letöltés szekcióba főként azok a szerzők és egyes dalaik kerültek be, akik szeretnének ismertebbé válni és a Microsoft támogatja előrehaladásukat.

A letöltés nem teljes albumokra engedélyezett, hanem csak egy-egy promóciós számra, mely alapján eldönthető, hogy tetszik-e az adott stílus vagy sem. Az albumok többi része egy előfizetési szerződés megkötése után streamingelve vagy letöltve hallgatható meg.

Újdonságnak számít még, hogy külön szekcióban egy-egy előadó – a rajongók legnagyobb örömére – személyesen megjelenik és akár a koncertjeit is megtekinthetjük az site-on.

Az oldal harmadik újdonsága, hogy már több, mint 300 ezer újraprogramozott online rádióállomás várja hallgatóit. A felhasználók választhatnak, mind stílusbeli, mind konkrét rádióállomások között.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés