Connect with us

Hirdetés

technokrata

Új okostelefonnal lép piacra a Motorola

Kütyük

Új okostelefonnal lép piacra a Motorola

Az Ixbt.com értesülései szerint a Motorola nemsokára megjelenteti a PDA-funkciókkal is ellátott Accompli 008-as utódját, amely a 388-as típusszámot viseli.

Az Accompli 388-as elődjéhez hasonlóan külső antennával rendelkezik, támogatja a GPRS csomagkapcsolt adatátvitelt (3+1) és a Java alkalmazások futtatását (J2ME). Mint az Ixbt.com-ról származó képen is látszik (nagyobb képekért lásd a lenti linket!), az új modell flipjén elhelyeztek egy kis rést, amelyen keresztül látni lehet az aktuális időt és dátumot, valamint egyéb információkat. (Sajnos az A388-as is monokróm kijelzővel bír.)

Bár egyelőre nem áll rendelkezésre túl sok információ az új modellekről, de annyi bizonyos, hogy a 388-as képes lesz EMS üzenetek küldésére és fogadására is, WAP 1.2.1-es böngésző kap helyet benne, és elődjéhez hasonlóan támogatni fogja a POP3/IMAP/SMTP/MIME elektronikus levelezési szabványokat.

Az Ixbt.com-on egyébként egy másik új Motorola telefonról, az egyelőre csak az ázsiai piacon elérhető sajátos kinézetű V70-esről is láthatók képek, amely a GPRS támogatáson kívül elsősorban az inverz LCD kijelzővel (fekete háttéren világos betűk), illetve a 64 darab csengőhanggal (32 saját és 32 beépített), illetve 79 grammos súlyával tűnik ki a konkurens telefonok közül.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés