Connect with us

Hirdetés

technokrata

A leggyorsabb GeForce 4 kártya 35 ezer forint?!

Kütyük

A leggyorsabb GeForce 4 kártya 35 ezer forint?!

Az új GeForce kártyák hatalmas teljesítménye mindenkit lázba hozott, ám újabb meglepetést produkált az élet…

Furcsa (ám nem szokatlan) eset történt a Best Buy-nál: egy termék ára jelentősen alacsonyabb értéket kapott, mint ahogyan azt a gyártó megszabta. Amiért különösen érdekes a fent említett tény az az, hogy az ominózus eset a héten debütált GeForce kártyák egyikével esett meg.

Nagy Britanniában ugyanis elkövettek egy hibát, helytelenül írtak le két számjegyet, ennek köszönhetően az eredeti 400 dolláros ár helyett mindössze csak 130 dollárra lett értékelve a VisionTek GeForce 4 Ti 4600. A Best Buy ezzel valóban rászolgált nevére, ennyire alacsony áron ugyanis sehol sem lehet kapni ilyen kártyát (a Ti 4600-as a most megjelent GeForce 4-es család legizmosabb tagja, 330 MHz-es magórajele 128 MB-nyi DDR SDRAM-mal van megtámogatva).

Nem ismert, hogy hány ember rendelte meg a terméket 130 dollárért, de bizonyára nagy érdeklődést váltott ki az eset. A cég hivatalosan elnézést kért a téves érték miatt, minden egyes megrendelőnek küldtek egy bocsánatkérő levelet, közölve velük korábbi vásárlási igényük törlését, feltűntve a kártya valódi árát.

Nemrég hasonló érdeklődést váltott ki a Kodak ugyanilyen akciója: a cég DX3700 3,1 Mpixeles digitális fényképezőgépét 70%-os kedvezménnyel (300 font helyett 100 fontért) vásárolhatták meg azon szerencsések, akik megrendelték (a Kodak ugyanis a nagy nyomásnak köszönhetően teljesítette a vásárlók igényeit).



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés