Connect with us

Hirdetés

technokrata

Okos, okosabb, Siemens SX45

Kütyük

Okos, okosabb, Siemens SX45

A mobiltelefon és a tenyérgép keresztezése igen jó ötlet. A Siemens erre nem cáfol rá az SX45-tel, sőt…

Az SX45 nem más, mint egy ilyenfajta kombinált készülék: a Microsoft Pocket PC operációs rendszert futtatja, s magában foglal egy GSM telefont, egy Compact Flash bővítőhelyet, egy MultiMediaCard bővítőhelyet és 32 MB RAM-ot.

Néhány évvel ezelőtt az asztali számítógépek tulajdonosai csak álmodhattak 32 MB RAM-ról, de mára ez az érték nem számít soknak, sőt… Nem kell azonban megijedni, ugyanis a 32 MB RAM elegendő az SX45 és társai számára.

A Siemens SX45 színes, háttérvilágításos, TFT érintőképernyővel rendelkezik, az ezen megjeleníthető színek száma maximum 65 ezer! Az internetes felhasználás is adott: akár WAP-, akár HTTP-böngészőt is használhatunk, de az SX45 képes arra is, hogy elérje a vállalati hálózatot (LAN, intranet). A hibrid, a Pocket Word, a Pocket Excel és a Pocket Outlook mellett egy MP3 lejátszót és egy számológépet is tartalmaz. A kis készülék arra is képes, hogy adatait, USB-n keresztül, a Microsoft Outlookkal szinkronizálja. A szerkenytű egy 150 MHz-es MIPS R4000 grafikus gyorsítóval ellátott magot tartalmaz és nem kevesebb, mint 150 órás készenléti vagy 2 órás beszélgetési/PDA időt nyújt.

A Siemens SX45-höz, a védőtáskán, az USB kábelen, az AC adapteren és a sztereó fejhallgatón kívül egy Microsoft ActiveSync CD-t is kapunk. Az eszköz tömege 303 gram, a méretei pedig: 134,3x87x26,5 mm. A szerkentyű elméletileg külföldön már egy ideje kapható…



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés