Connect with us

Hirdetés

technokrata

Egyszerűbb Internet?

Kütyük

Egyszerűbb Internet?

A Macromedia megoldása egyszerűbb böngészést kínál.

A hétfőn induló Macromedia szolgáltatás célja, hogy segítse a tervezőket és a kivitelezőket olyan webtartalmak létrehozásában, hogy azokat a valamilyen módon testileg fogyatékos emberek is élvezhessék. A cég egy Accessibility and E-Learning Solutions nevű csomagot kínál, melyben a sablonokon kívül online tanfolyamok és egyéb eszközök is helyt kaptak.

A program indulása nagyban segítheti a lebénult, vagy valamilyen egyéb okból testileg fogyatékos emberek munkalehetőségeinek növekedését. Az egyik eszköz például úgy működik, mint egy helyesírás-ellenőrző: bármely, létrehozandó vagy már elkészült, és az Interneten fent levő weboldalról meg lehet állapítani, hogy alkalmas-e egy testi fogyatékos olvasó kiszolgálására. A csomagban helyet kapott több oktatóanyag is, az egyik például bemutatja, hogyan lehet a flash tartalmat úgy használni, hogy az mindenki számára élvezhető maradjon.

A testi fogyatékosok képviselői üdvözölték a program elindulását, s a Macromedia lépését követendőnek nevezték minden, hasonló cég számára.

A két CD-n elérhető Macromedia csomag mindazok számára elérhető, akik regisztrálják valamelyik Macromedia terméket (Dreamweaver 4, Dreamweaver UltraDev 4, Macromedia Flash 5).



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés