Connect with us

Hirdetés

technokrata

Automatizált információtárolás az EMC-től

Kütyük

Automatizált információtárolás az EMC-től

Az információtároló eszközök felügyeletével foglalkozó EMC Corporation ma hivatalosan is útjára indította az AutoIS(Automated Information Storage) nevű stratégiát.

A mai bejelentések az EMC AutoIS stratégiájának lényeges elemeit foglalják magukba: új felügyeleti technológiák és nyílt tárolóeszköz-kezelő alkalmazások, amelyek az automatizált, egyszerű és nyílt tárolóeszköz-felügyelethez szükséges elosztott intelligenciát biztosítják. Az AutoIS az EMC által felügyelt környezetek erejét és hatékonyságát kínálja egy nyitott világban.

Az EMC ma megkezdte az AutoIS legfontosabb elemeinek leszállítását, így többek között nagyteljesítményű, a heterogén környezetekben is együttműködő automatizálási és felügyeleti alkalmazásokét, valamint a szükséges középszoftvert (middleware-t), amellyel problémamentesen integrálhatók a többgyártós hardver- és szoftverelemek. A mai bejelentések:

Az EMC ControlCenter/Open Edition vállalati tárolóeszköz-felügyeleti környezet
A WideSky tárolóeszköz-felügyeleti középszoftver (middleware)
Az EMC ControlCenter Replication Manager automatizált replikációs szoftver
Az EMC ControlCenter StorageScope, a tárolási, hálózati és számítógépes tárolóeszköz-erőforrásokról jelentéseket készítő szoftver

Az AutoIS stratégia keretében készülő EMC szoftverek a többgyártós hálózati eszközök, számítógépes tárolóeszköz-erőforrások és háttértár-rendszerek legszélesebb skáláját kezelik, így többek között az EMC, a Compaq, a Dell, a HDS, a Hewlett Packard, a SUN, az IBM és a Network Appliance eszközeit.

Tovább
Hirdetés

Kapcsolódó cikkek


Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés