Connect with us

Hirdetés

technokrata

Az új Point S Winter téli gumiabroncs 4 legfontosabb jellemzője

point s winter

Garázs

Az új Point S Winter téli gumiabroncs 4 legfontosabb jellemzője

Az új Point S Winter téli gumiabroncs 4 legfontosabb jellemzője

A felkészülést nem lehet elég korán elkezdeni!

A „szakértelem, átláthatóság, megbízhatóság, közelség és ismertség” jelzőkkel rendelkező Point S cégcsoport a Point S Winter téligumival kívánja lefedni a közép és nyugat európai személygépkocsi piaci szegmenst. Ami kulcsfontosságú ahhoz, hogy járművünket az extrém téli időjárásban is stabilan és biztonságban irányíthassuk.

Point S Winter téligumi főbb jellemzői

Különösen a biztonság és a gördülési ellenállás tekintetében a Point S Winter számos műszaki jellemzővel büszkélkedhet. A kiváló minőségű termék a 3PMSF szimbólumot viseli, és amely tökéletesen alkalmas hideg, havas, jeges és hegyvidéki körülmények közötti közlekedésre is. Kivételes tapadást biztosít száraz, nedves és téli vezetési körülmények között is, és nagy futásteljesítményhez szintén kiváló – írja a gumiszervizem.hu

További specifikációk:

  • Nagyobb tapadás és ezáltal jobb stabilitás biztosítása,
  • Jobb irányítás a jármű felett havas, jeges körülmények között,
  • Gyors megállási és indítási képesség havon és jégen,
  • Kisebb az „aquaplaning” (vízenfutás) bekövetkezésének valószínűsége,

A méretek tekintetében a 14 coll-tól 18 coll-ig a Point S Winter gumiabroncs a személyautók és a SUV-ok 76%-át foglalja magában Közép- és Nyugat-Európában.

Emilie Faure a cég termékmenedzsere szerint erős márkanevet hoztak létre és olyan termékeket forgalmaznak, amelyek egyensúlyban tudják tartani a minőséget és a biztonságot a megfizethetőséggel. A Point S Winter vadonatúj termék, megszilárdíthatja ezt a pozíciót, ennek következtében pedig tovább fejlődhet a jól kiépített kiskereskedői hálózatuk.

A Point S Winter gyártása már 2022 májusában elkezdődött, és az első szállítmányok talán meg is érkeztek a cég független abroncskereskedőinek kiterjedt hálózataihoz. Vegyük figyelembe azt, hogy a Point S Winter téli gumiabroncs csak és kizárólag a kiskereskedőknél vásárolható meg.

A Point S Winter téli gumiabroncsot Magyarország mellett Európa valamennyi országában forgalmazzák, többek között Belgiumban, a Cseh Köztársaságban, Dániában, Franciaországban, Németországban, Olaszországban, Lengyelországban, Szlovákiában, Szlovéniában és Svájcban.

További Garázs

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés