Connect with us
Hirdetés

technokrata

Kormánymű-felújítás Gyöngyösön? Lehetséges!

kormánymű-felújítás Gyöngyös

Garázs

Kormánymű-felújítás Gyöngyösön? Lehetséges!

Kormánymű-felújítás Gyöngyösön? Lehetséges!

A kormánymű-felújítás nem olyasvalami, amit el lehetne halasztani. A jó hír, hogy nem kell hosszú hetekig, hónapokig nélkülöznöd az autódat, ha megfelelő szervizt választasz arra, hogy elvégezzék ezt a feladatot.

Nézzük, hogyan zajlik egy kormánymű-felújítás, ha tapasztalt szakembereket bízol meg!

Egyeztetés és állapotfelmérés

A legtöbb autóalkatrész-szerviz szívesen fogadja a telefonhívásokat, nincs ezzel másképp a Szervokormány javítás csapata sem. Először egyeztetned kell annak kapcsán, hogy mikor mehet a futár a hibás alkatrészért. Náluk a futárszolgálat oda és vissza is ingyenes, méghozzá országszerte, így természetesen Gyöngyösön is.

Ha előkészítetted az alkatrészt, akkor nincs más dolgod, mint várni a futárt. Az alkatrész precíz bevizsgálása a következő lépés. Ha kiderült, hogy a kormányművel van a gond, akkor kapni fogsz egy ajánlatot, ami tartalmazza a javítás költségét és azt is, hogy mikorra fog elkészülni vele a szerviz. Jellemzően maga a javítása 24 órán belül megoldható.

Ha nem szeretsz telefonálni, igénylésedet akár online is leadhatod. Ha a fővárosban élsz, akkor jó eséllyel még aznap átadhatod a meghibásodott kormányművet a futárnak, ha Budapesten kívül, akkor általában egy nappal tovább tart a dolog.

Hogyan kell előkészíteni a kormányművet?

A helyes csomagolás az alapja mindennek. Amennyiben nem vagy kellően precíz e téren, akkor egyes alkatrészek kitüremkedhetnek a csomagból, rosszabb esetben pedig ki is folyhat a bennük található olaj. Ez már csak azért is problémás, mert a futárcég dönthet úgy hogy újracsomagoltatja a küldeményt, jelentős mértékben megnövelve ezzel a javítás idejét.

Jól teszed, ha leveszed a kormányműről az összekötőket, majd egymás mellé helyezed őket. Ez megkönnyíti az életedet, a gumiharangokból pedig ki tud jönni a bennük ragadt olaj.

Oda kell figyelni arra is, hogy le legyen engedve a kormányműből az olaj. Ennek érdekében végállástól végállásig kell eltekerni néhány alkalommal a kormányoszlopot. A csőtalálkozók dugaszolása szintén fontos, textildarabokkal megoldható.

A javítás

Mielőtt bárki nekilátna bárminek, neked el kell döntened, hogy elfogadod-e az ajánlatot. Ha igen, csak akkor látnak neki a szakemberek a kormánymű felújításának.

A procedúra csakis jó minőségű alkatrészekkel történik, amelyek olyanok, mintha gyáriak lennének. Így lehet garantálni az egyéves szavatossági időt.

A Szervokormány javítás csapata esetében ajándék gumiharang jár minden kormánymű-felújítás mellé. Ők ráadásul egyedülálló módon Smart Support szolgáltatással is rendelkeznek. Ez annyit tesz, hogy amennyiben őket választod, a megrendelés pillanatától fogva egészen a számla kiállításáig nyomon követheted a telefonon a munka folyamatát.

További Garázs

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

IoT-Magazin.hu

Kütyük

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés
Hirdetés