Connect with us
Hirdetés

technokrata

Ismét fontos várost kapcsoltak be az elektromos autó töltőhálózatba

Garázs

Ismét fontos várost kapcsoltak be az elektromos autó töltőhálózatba

Ismét fontos várost kapcsoltak be az elektromos autó töltőhálózatba

Mezőkövesden is lehet villanyautót tölteni

Baja – Az Optimum Way Kft. üzembe helyezte Mezőkövesden 19-dik autótöltő oszlopát, amellyel az ország elektromos autótöltő hálózata egy fontos helyszínen segíti a villanyautósok közlekedését az M3-as autópálya mentén.

A 2018-ban indult bajai központú, magyar tulajdonú Optimum Way Kft. országszerte eddig 16 helyszínen telepített Enel X típusú elektromos autótöltő berendezéseket: a töltési pontokon az autósok használhatják a JuicePole nevű gyorstöltőt (2*22 kW-os AC töltő oszlop Type2 csatlakozóval), valamint a JuicePump villámtöltőt (50 kW-os DC töltés CCS vagy Chademo csatlakozón, valamint 22 vagy 43 kW AC töltés Type 2 csatlakozón).

A cég által üzemeltett töltőoszlopok valamennyi Magyarországon kapható és forgalomba helyezett elektromos autóhoz használhatóak.

A Lukoil-lal együttműködve, a cég idén januárban a Vas megyei Celldömölkön JuicePump villámtöltőt, a Coop hálózatánál pedig a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei Felsőzsolcán JuicePole gyorstöltőt is üzembehelyezett.

A környezetvédelem az elektromos autótöltő hálózat bővítésénél is fontos szempont számunkra. A minél nagyobb arányú zöldáram biztosítása egy fenntartható és akár karbonmentes közlekedési formát tesz lehetővé. Az új mezőkövesdi töltőoszlop üzembehelyezésével immár 19 különböző helyszínen lehet az Optimum Way töltőhálózatát használni

– nyilatkozta Kőfalusi Viktor, az Optimum Way Kft. ügyvezető igazgatója.

Bízunk abban, hogy a villanyautósok örömmel használják majd az M3 autópálya kelet-magyarországi elérését biztosító új töltőpontunkat, terveink szerint továbbiakat is telepítünk még az idén”

– tette hozzá a cég vezetője.

Az Optimum Way Kft. a közeljövőben az M7-es autópályánál tervezi újabb töltőoszlopok telepítését.

További Garázs

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

IoT-Magazin.hu

Kütyük

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés
Hirdetés