Connect with us

Hirdetés

technokrata

Már motorkerékpár jogosítványt is lehet szerezni a Safety-Hungarynél

safety

Garázs

Már motorkerékpár jogosítványt is lehet szerezni a Safety-Hungarynél

Már motorkerékpár jogosítványt is lehet szerezni a Safety-Hungarynél

A Continental Safety-Hungary 13 éve küzd elhivatottan azért, hogy a motorkerékpárosok kellő tapasztalatra tegyenek szert, illetve akár a legváratlanabb helyzetekre is felkészülhessenek mielőtt kilépnek a forgalomba.

„Megalakulásunk óta több mint 16.000 motoros vett részt a vezetéstechnikai képzéseink valamelyikén. A többségük visszajár hozzánk, hiszen ők már tudják, hogy nálunk milyen hozzáállással, odaadással és milyen hatékonysággal folyik az oktatás. Ezt szeretnénk egy következő szintre emelni, így a vezetéstechnikai tréningek mellett mostantól motorkerékpár vezetői engedélyt is szerezhetnek nálunk az érdeklődők”

– mondta el Szloboda Tamás, a Continental Safety-Hungary üzletágvezetője.

Az új szolgáltatás bevezetésével a motorozni vágyók az alapok elsajátításától egészen a sikeres vizsga teljesítéséig és a jogosítvány megszerzéséig menetelhetnek, miközben a legváratlanabb forgalmi helyzetekre is felkészülhetnek a változatos vezetéstechnikai órákon.

„Nem értek egyet azzal, amikor valaki ’csak a jogosítványra hajt’, hiszen amint elkezdünk a forgalomban közlekedni – legyen szó bármilyen járműről – nem csupán magunkért, hanem a közlekedés minden más résztvevőjéért is felelősséget kell vállalnunk”

– tette hozzá Szloboda Tamás.

A Continental Safety-Hungary filozófiája szerint a jogosítvány megszerzése önmagában még kevés ahhoz, hogy valaki magabiztosan és biztonságosan vezessen forgalomban, ezért tanulóik az átlagosnál lényegesen magasabb fokú képzésben részesülhetnek. Ez összecseng a Continental Vision Zero törekvésével, mely célja a balesetmentes jövő megvalósítása.

További Garázs

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
hisense
apple
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés