Connect with us

Hirdetés

technokrata

Az Abroncs Kereskedőház nem kis adománnyal kedveskedett a katasztrófavédőknek

Garázs

Az Abroncs Kereskedőház nem kis adománnyal kedveskedett a katasztrófavédőknek

Az Abroncs Kereskedőház nem kis adománnyal kedveskedett a katasztrófavédőknek

Jó látni, amikor ekkora összeg ilyen jó helyre megy!

Négy nagy teherbírású terepabroncsot adományozott a Komárom-Esztergom Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóságnak az Abroncs Kereskedőház. Az összesen 1,2 millió forint értékű gumiabroncsokat erdőtüzek oltásához használt tűzoltóautóra szerelték fel.

gumiabroncs-adomany-2

„A speciális felszerelést szállító, erdőtüzek esetén bevetett 16 tonnás járműnek sokszor rendkívül nehéz terepen kell átvergődni az tűz helyszínére, ezért nagyon fontosak a megfelelő minőségű és fokozott igénybevételnek ellenálló abroncsok”

– mondta Szunyog Zoltán tű. ezredes. A Komárom-Esztergom Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság igazgatója hozzátette: az adomány azért is fontos, mert kifejezi a tűzoltóság munkájának megbecsülését.

„A biztonság a négy keréknél kezdődik a mindennapi közlekedésben is, és még inkább fontos az olyan szervezeteknél, mint a tűzoltóság, akik nap mint nap emberéleteket, értékeket mentenek. Komárom-Esztergom megye egyik jelentős vállalkozásaként az ő biztonságos közlekedésükhöz szerettünk volna hozzájárulni ezzel az adománnyal”

– hangsúlyozta Babicz László. Az Abroncs Kereskedőház ügyvezető igazgatója elmondta: a cégcsoport több mint 15 évvel kezdte felépíteni logisztikai központját Bajon, amely ma már a legnagyobb Közép-Európában. Az eltelt időben kiváló szakmai kapcsolat alakult ki a megyei katasztrófavédőkkel, akik a tűzvédelemben segítették a cég munkáját.

gumiabroncs-adomany-3

Az erdőtüzekhez vezényelt Rosenbauer tűzoltóautóra az átadást követően fel is szerelték a 365 / 85 R20 méretű Continental off-road abroncsokat, amelyeknek összértéke 1,2 millió forint.

További Garázs

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés