Connect with us

Hirdetés

technokrata

Ilyenek lesznek a Volkswagen intelligens vezetést támogató segédrendszerei

Garázs

Ilyenek lesznek a Volkswagen intelligens vezetést támogató segédrendszerei

Ilyenek lesznek a Volkswagen intelligens vezetést támogató segédrendszerei

A „Kids dreams” film középpontjában a biztonság áll

A Volkswagen tegnap mutatta be a „Kids dreams” (Gyermekek álmai) című kisfilmjét Németországban. A film az intelligens vezetést támogató segédrendszereknek a közlekedésbiztonságban betöltött fontos szerepét hangsúlyozza. A „Kids dreams” kisfilm minden jelentősebb közösségi média felületen megjelenik illetve néhány országban – köztük Magyarországon is – sugározzák majd a televízióban is.

A „Kids dreams” egy Golf példáján keresztül mutatja be, hogy gondolkodik a Volkswagen a közlekedésben résztvevő minden szereplő biztonságáról járműveinek fejlesztése során, beleértve azokat is, akik nem az autóban foglalnak helyet. A film hangsúlyozza, hogy a Golfban található intelligens vezetést támogató segédrendszerekhez hasonló funkciók jelentősen növelik a közlekedés biztonságát és segítenek a balesetek megelőzésében. A rendszerek segítenek abban, hogy a vezető a lehető legjobban kezelje a kritikus helyzeteket vagy akár teljesen el is kerülje azokat.

Jürgen Stackmann, a Volkswagen márka igazgatótanácsának az értékesítés területéért felelős tagja így nyilatkozott a film kapcsán:

“A vezetéstámogató segédrendszereket illetően a Golf rendelkezik az egyik leginnovatívabb, legátfogóbb és leginkább hatékony csomaggal, így ő az egyik legbiztonságosabb jármű a piacon.”

A „Kids dreams” című kisfilmben a megszokottól eltérően a Volkswagen más gyártók autóinak is megjelenési lehetőséget biztosít. Az ő modelljeik is a gyermekek álomautóiként jelennek meg, amelyeket látva a gyerekek teljesen megfeledkeznek az őket körülvevő világról. Itt lép be a Golf a képbe, amely a Front Assist környezetfelügyelő rendszer városi vészfékezés funkciójának köszönhetően éppen időben fékez, amikor az álmodozásban elmerült fiú lelép az úttestre, miközben tekintetével az elhaladó sportautót követi. A „Kids dreams” kisfilmben a Volkswagen egy elemi emberi szükségletre, a biztonság iránti igényre hívja fel a figyelmet.

További Garázs

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés