Connect with us

Hirdetés

technokrata

Volkswagen Golf, akár már 138 forintért!

Garázs

Volkswagen Golf, akár már 138 forintért!

Volkswagen Golf, akár már 138 forintért!

Átadták a Volkswagen-találkozó tippelős játékának nyereményét

Hatodik alkalommal rendezett márkatalálkozót a Volkswagen a Hungaroringen idén szeptember 23-án, a hagyományokhoz hűen idén is egy Golffal gazdagabban távozhatott a rendezvényről a legszerencsésebb látogató. A Das WeltAuto játékán a Pest megyei Mátyus Imre ajánlata nyert, ő vehette át a VI-os Golfot a Porsche Pestnél október közepén.

 _dsc6389

Minden jelenlévő figyelme a mobiltelefonjára meredt a VI. Volkswagen-találkozón délután öt óra környékén, amikor a nagykoncert után kihirdették a Das WeltAuto tippelős játékának eredményét. Mint ismert, a 2012 óta szervezett eseményen eddig minden évben egy autó volt a rendezvény tombolájának fődíja. Az elsőn egy I-es, a másodikon egy II-es Golfot lehetett megnyerni, s így ment ez az ötödik rendezvényig, ahol egy V-ös Golfot vihetett haza egy rajongó. A hatodik találkozón azonban már egy új mechanizmus várt a látogatókra, a Das WeltAuto játékán el kellett találni azt a legkisebb pozitív számot, amire senki más nem voksolt az esemény idején. A szabály azt is kikötötte, hogy a nyertest telefonon értesítik, akinek a helyszínen kell tartózkodni az eredményhirdetés során. Így igazán izgalmas pillanatokat élhettek át a látogatók

_dsc6349

A licit egy fehér színű, Trendline felszereltségű Volkswagen Golfért zajlott, az 1.4-es TSI motorral szerelt négykerekűt 2009 januárjában helyezték forgalomba, a kocsi első tulajdonosa a soltvadkerti Volkswagen márkakereskedésnél vásárolta a járművet. Később beszámított autóként került vissza a Porsche Hungaria márkakereskedői hálózatába, majd használt autóként a második tulajdonos kezébe. A törésmentes VI-os Golf 186000 kilométert futott, minden eleme gyári fényezésű, végig szervizelt, jól karbantartott.  A Das WeltAuto ezúttal is a Porsche Hungaria Parts Center és a Porsche Inter Auto Kft. segítségével cserélte ki a kopóalkatrészeket, ráadásul új, 17-es gyári alufelni, váltógomb, küszöb- és B-oszlop borítás, új kipufogó végek, gumiszőnyegek és nemesacél pedálok kerültek a kocsiba általuk.

A tökéletes állapotú autóra több ezer tipp érkezett, végül a 138 Ft bizonyult a győztes voksnak, ezt az összeget a Pest megyei Mátyus Imre ajánlotta a Golfért.

“Először nem hittem a fülemnek, amikor meghallottam, hogy csörög a mobiltelefon a zsebemben. Felvettem, s a színpadról a műsorvezető szólt bele a készülékbe. A feleségem felsikított, én pedig majdnem elájultam az örömtől. Hihetetlen érzés volt”

– mondta el Mátyus Imre, az autóátadón, amit a Porsche Pestnél szervezett a Das WeltAuto október közepén. Hozzátette:

“Eddigi életünkben egy dologban voltunk szerencsések, méghozzá abban, hogy a feleségemmel megismertük egymást. Éppen ezért egészen az átadóig el sem hittük, hogy tényleg nyertünk.”

Mátyus Imre már a nyereményautóban ülve elmesélte, hogy négy éve járnak a találkozókra, a hétköznapokban eddig egy harminckét éves kettes Golffal jártak, épp most tervezték újabbra cserélni azt. Arról azonban nem szólt a fáma, hogy mekkora összeget szántak rá…

További Garázs

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés