Connect with us

technokrata

Minek a taxi, ha ugyanannyiért elektromos autót is bérelhetsz?

Garázs

Minek a taxi, ha ugyanannyiért elektromos autót is bérelhetsz?

Minek a taxi, ha ugyanannyiért elektromos autót is bérelhetsz?

Elindult a Greengo, amivel bármikor bérelhetünk magunknak egy elektromos autót!

Mától hivatalosan is elérhető nálunk a Greengo. A szolgáltatással egyszerűen bérelhetünk elektromos autót, méghozzá akár 3 napra is. A csak “elektromos Bubi”-ként aposztrofált Greengo használata igen egyszerű, használatához csak egy bankkártya és egy telefonos alkalmazás kell, ugyanis így bérelhetjük ki az általunk használni kívánt járművet. A perc alapú számlázással működő szolgáltatás teljesen online, a bérléstől kezdve a fizetésig minden a mobilunk felületén keresztül történhet, készpénzre nincs szükség.

greengo2

Jelenleg 45 darab, teljesen elektromos Volkswagen e-UP áll a felhasználók rendelkezésére, de Michaletzky Bálint ötletgazda szerint a közeljövőben 3-500 darabra növelnék a flotta létszámát. Egyelőre problémát még csak a kevés elektromos töltőoszlopok jelentik, ezekből ugyanis még lenne hova fejlődni. Bálint szerint ugyanakkor a Greengo lökhet is ezeknek az elterjedésén, hiszen egy aktívan használt flottát látva talán többen is fantáziát látnak majd saját oszlopok telepítésében.

greengo

Jó hír, hogy a Greengo nem is vészesen drága, de persze azért nem jótékonysági szervezetről van szó. A regisztráció 5900 forint, ezután pedig havi 990 forintba kerül, hogy a szolgáltatás tagjai maradjunk. A bérlés során a percdíj 65 forint, azaz egy 40 perces út 2600 forinttal terheli meg a pénztárcánkat. Nemcsak erre, de az autó kulcsára is figyelni kell, ennek elhagyása ugyanis 100 ezer forintba kerül. Csakúgy, ahogy a különféle büntetések sincsenek ingyen, azokat bizony behatja rajtunk a Greengo csapata.

Forrás: Forbes

További Garázs

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Kütyük

samsung
galaxy

SmartWatch

Bemutatkozik a Samsung Galaxy Watch3 Titanium

2020. szeptember 19. szombat
apple
xperia

SmartPhone

A Sony bemutatja az Xperia 5 II-t

2020. szeptember 18. péntek
panasonic RZ S500W füllhallgató
Hirdetés

Dotkom

Műszaki Magazin