Connect with us

Hirdetés

technokrata

A Shell a legidegőrlőbb utakat keresi

Garázs

A Shell a legidegőrlőbb utakat keresi

Shell: Van kedvenc útvonalad? Nem, nem arra gondolunk, amelyiken reggelenként a dugót elkerülve hamarabb érsz be a munkahelyedre, és nem is arra, ahol tökéletes zöldhullám biztosítja a lendületes, de takarékos közlekedést. Ha ilyet ismersz, örülünk, hogy egyszerűbb az életed, de most nem ez érdekel bennünket.

Éppen ellenkezőleg: olyan utakat keresünk, amelyek megnehezítik az életed. Amelyek kizökkentenek komfortzónádból, ahol nem elég a mindennapi rutin, ahol észnél kell lenni, hogy aztán legyen mit elveszítened. Ahol még most, ennyi év vezetés után is újra át tudod élni azt a zsigeri izgalmat, amit akkor éreztél, amikor először ültél a volán mögé. Amikor először ízlelted mag a szabadság adrenalintól édes zamatát. Amikor először érintetted meg a távolságot és részévé váltál annak a nagyobb, élettel telibb valóságnak, amit autózásnak nevezünk.

Keressük az ország legizgalmasabb útjait. Hogy kinek mi számít izgalmasnak? Azt senki nem tudhatja, amíg ki nem próbálta. Lehet egy kanyar, amelynek tervezője talán pont ugyanúgy rajongott a motorsportokért, mint te, és kedvenc versenypályájának íveit álmodta bele a szürke országútba. Lehet egy bukkanó, amelyen a másodperc tört részére átélhetjük a súlytalanság semmihez sem fogható, riasztóan vonzó élményét. Egy eltorzult képződmény, ahol értelmet nyer a terepjárók divatja. Egy hosszú egyenes, ahol sziklafal veri vissza a motor dübörgését. Egy váltott ívű lassító, alján vízmosással, amely jól megválasztott sebességnél ellentmondást nem tűrően, de mégsem alattomosan rakja keresztbe az autót. Mindenki máshogy éli meg a tökéletest, és lehet, hogy ami másnak csupán egy kellemes út, neked pont az jelenti az autós nirvánát. Vagy fordítva.

Ezért arra kérünk, oszd meg velünk kedvenc útszakaszod élményét, hogy azok, akiknek az autózás még többet jelent kényszerű rutinnál, más szemmel láthassák hazánkat. Az Alföldtől az Őrségig, a Zempléntől a Mecsekig várjuk a tippeket – ne fogd vissza magad, lehet hogy pont a te kedvencedre vár az egész ország.

A magyar közúthálózat teljes hossza meghaladja a 31 ezer kilométert. Ebből szeretnénk kiválasztani azt a néhány kilométernyi tökéletes utat, ahová minden magyar autósnak kötelező elzarándokolnia, ami miatt az automobil nemzetközi rajongóinak érdemes volna hazánkba látogatnia, ahol az autó több lehet közlekedési eszköznél, a sofőr utasnál. Ahol még érvényesek a régi szabályok. És persze az újak is, hiszen nem felelőtlen száguldozásra hívunk. Nem érdekelnek a jogtalanul megközelíthető, szabálytalanságra csábító, törvénnyel packázó úti élmények.

Gondolkodj felelősen, mérlegelj lelkesen, találjuk meg együtt Magyarország nagybetűs, autózásra termett útját a kezdeményezés támogatójával, a Shell V-Power Nitro+ üzemanyag-családdal! Ehhez mindössze annyi szükséges, hogy nevezd Te is kedvenced egyetlen fotó vagy videó feltöltésével a shell.hu/legizgalmasabbautosutak.hu honlapon október 15-ig



Szólj hozzá!

További Garázs

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés