Connect with us

technokrata

50%-os kedvezmények a Shellnél

Garázs

50%-os kedvezmények a Shellnél

A Shell töltőállomásokon tankoló vásárlókra most remek lehetőség vár, hogy időben gondoskodjanak a karácsonyi ajándékokról, vagy innovatív és stílusos háztartási eszközökkel gazdagítsák otthonukat a Philips vonzó kollekciójából. 2014. szeptember 29. és 2015. január 18. között legalább 25 liter Shell minőségi üzemanyag vásárlása esetén, a ClubSmart Program tagjai, amennyiben ClubSmart kártyájukat pontgyűjtésre használják, kupont kapnak, amellyel az ajánlatban szereplő egyes Philips termékeket (többek között elektromos fogkefét, borotvát) akár 50%-os kedvezménnyel vásárolhatják meg. A kiválasztott termékek a www.philips.hu/shellpromo weboldalon rendelhetőek meg.

A Shell bemutatja legújabb, jelentős kedvezményeket kínáló kampányát. Ezúttal tankolás esetén kuponok gyűjthetők, amelyekkel egyes Philips termékek akár 50% kedvezménnyel vásárolhatóak meg. 2014. szeptember 29. és 2015. január 18. között legalább 25 liter minőségi üzemanyag tankolásakor azon ClubSmart Program tagok, akik ClubSmart kártyájukat pontgyűjtésre használják, Shell FuelSave vagy LPG üzemanyag vásárlása esetén 1 db, Shell V-Power Nitro+ prémium üzemanyag vásárlása esetén pedig 2 db, egyenként 10% kedvezményre jogosító kupont gyűjthetnek.

Mivel a többszöri tankolás során gyűjtött kedvezményre jogosító kuponok összevonhatók a kiválasztott terméknél megadott maximális kedvezmény mértékéig, így minél többször keresik fel a Shell töltőállomásokat a vásárlók, annál kedvezőbben vehetnek Philips termékeket. Az elérhető legnagyobb kedvezmény mértéke különböző az ajánlatban szereplő egyes termékek esetében. A kuponokat 2015. január 31-ig lehet beváltani.

E különleges ajánlat elegáns megoldást kínál a karácsonyi ajándék kérdésére akár az egész család számára, így elkerülhetjük az utolsó pillanatos vásárlási őrületet. A hat Philips termékből álló kollekció praktikus kiegészítőket kínál a konyhában, fürdőszobában és szabadidős tevékenységekhez is, hiszen manuális eszpresszó kávéfőző, gőzölős vasaló, elektromos borotva, porzsákos porszívó, elektromos fogkefe és hajszárító található a termékkínálatban.

A termékek megvásárlásával kapcsolatos ajánlat összes részletét és pontos feltételeit megtalálja a wwww.philips.hu/shellpromo weboldalon. A kedvezményt a kuponon található egyedi kódnak a a wwww.philips.hu/shellpromo weboldalon történő felhasználásával lehet érvényesíteni. A termékek egyszerűen megrendelhetők, amelyeket kényelmes házhozszállítással vehetnek kézhez a vásárlók. További információk és a Promóciós Szabályzat elérhetők a www.shell.hu honlapon.Szólj hozzá!

További Garázs

Hirdetés

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki Magazin