Connect with us

Hirdetés

technokrata

Konnektorról töltve jönnek a Rolls-Royce hibridjei

Garázs

Konnektorról töltve jönnek a Rolls-Royce hibridjei

Elmúlik a világ dicsősége, szégyenfolt a Rolls-Royce legelegánsabb öltönyén? Sokan így vélekednek az autógyártók elit kategóriájában történt technikai változásokról, ám a hibrid luxuslimuzinok eljövetelét közel sem kell ilyen radikálisan kezelni.

A hírt, miszerint konnektorról is tölthető, hibrid modellek egészítik ki hamarosan a patinás brit gyártó palettáját, a Rolls-Royce első embere, Torsten Müller-Ötvös osztotta meg a médiával a Genfi Autószalon forgatagában. A vezér szerint két éven belül már elkerülhetetlen lesz a hibrid modellek hadrendbe állítása, ami nem feltétlenül a vásárlói igényekhez fűződik, sokkal inkább a kibocsátást szabályozó normák miatt szükséges lépés.

0306_ghost_ii_07_medium

Annak ellenére, hogy már borítékolhatjuk a benzin-elektromos RR modellek érkezését, Müller-Ötvös egyelőre kizártnak tartja, hogy Emily teljesen elektromos autó orrán díszelegjen. A Rolls első embere elmondta, hogy a 102EX néven korábban bemutatott, 71 kWh-s lítium-ion akkumulátorral, valamint 395 lóerős, 800 Nm csúcsnyomatékra képes elektromotorral felvértezett prototípus megosztotta a márka ügyfeleit.

0306_ghost_ii_06_medium

„A Rolls-Royce nem köthet semmiféle kompromisszumot, és a töltési idő, valamint a hatótávolság elfogadhatatlan lett volna a vásárlóink számára, de a hibrid technológia esetében nincsenek ilyen negatívumok” – tette hozzá.

Forrás:Autó Pult



Szólj hozzá!

További Garázs

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés