Connect with us

Hirdetés

technokrata

1 millió kilométert futott a hibrid Toyota Prius

Garázs

1 millió kilométert futott a hibrid Toyota Prius

A japán gyártó egy egészen remek hírnek örülhetett, miután az egyik modelljük 1 millió megtett kilométert tudhat a neve mellett.

Az eset érdekessége, hogy egy második generációs Toyota Prius típusról beszélünk, mely a hétköznapokban taxiként funkcionál. A japán gyártó a társakhoz hasonlóan az elmúlt években több modelljét is visszarendelte, de még ezzel együtt is az egyik legmegbízhatóbb márkának mondhatja magát.

Ez a példa is jól bizonyítja ezt, melynek hátterében az osztrák Eco Taxi vállalat egyik modellje áll. A képen szereplő Prius eddig összesen 1 millió kilométert tett meg, ami a hibridek listáján egy egészen elképesztő számnak mondható.

viennese-toyota-prius-taxi-achieving-1-million-km-milestone-73452_1

A vállalat 200 ilyen Priust állított sorba, melyek összességében rendkívül megbízhatóan végzik a munkájukat. Az 1 millió kilométert is megtett Toyota például soha nem szorult komoly szervizelésre, és a normál ellenőrzéseken kívül egy eurót sem költöttek az autóra. A következő cél az, hogy a „csodaautó” elérje a 2 millió kilométert, mely a jelek szerint a teljesíthető kategóriába sorolható.

Ez egy újabb nagyszerű példa arra, hogy nincs okunk félni a hibridektől, és hasonlóan az elektromos autókhoz, nagy utat képesek bejárni.

Forrás: Tiszta Jövő



Szólj hozzá!

További Garázs

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés