Connect with us

technokrata

495 lóerős a legerősebb Jaguar F-Type

Garázs

495 lóerős a legerősebb Jaguar F-Type

Három változatban lesz kapható a Jaguar új sportkocsija, az F-Type.

Már a Párizsi Autószalon előtt megmutatta az új F-Type hivatalos fotóit a Jaguar, a motorokról a francia fővárosban nyilatkozott először a gyártó. Nagyjából bejöttek az előzetes várakozások: a legendás E-Type utódjának szánt modell három változatban lesz kapható, ezek az F-Type, F-Type S és F-Type V8 S.

Az alapmodell háromliteres, 340 lóerős V6-os motort kapott, az S változatban ugyanez dolgozik 380 lóerővel. A csúcsmodell ötliteres V8-asa új fejlesztés, teljesítménye 495 lóerő, legnagyobb nyomatéka 625 Nm. Százas tempóra 4,2 másodperc alatt gyorsítja az autót, végsebességét 300 km/óránál korlátozták. Az alapverzió 5,1, az F-Type S 4,9 másodperc alatt futja a százas sprintet.

Minden motorhoz nyolcfokozatú Quickshift automata váltó kapcsolódik, az alumíniumból készült felfüggesztések elöl-hátul kettős keresztlengőkaros kialakításúak. Minden modell sebességfüggően kiemelkedő hátsó szárnyat kapott, amely 120 kilóval növeli a leszorítóerőt. A sajtóanyagból kimaradt, hogy üresen mekkora az F-Type tömege.Szólj hozzá!

További Garázs

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Kütyük

TAG Heuer Carrera

SmartWatch

Új luxus kollekcióval rukkolt elő a Tag Heuer

2020. szeptember 24. csütörtök
dell laptop

Kütyük

Dell laptop: iskolások számára ideális választás!

2020. szeptember 23. szerda
samsung
galaxy

SmartWatch

Bemutatkozik a Samsung Galaxy Watch3 Titanium

2020. szeptember 19. szombat
apple
Hirdetés

Dotkom

Műszaki Magazin