Connect with us

Hirdetés

technokrata

Szerdán zuhannak az üzemanyagárak

Garázs

Szerdán zuhannak az üzemanyagárak

Hat forintal csökken a benzin, kilenccel a gázolaj ára szerdától.

A holtankoljak.hu híre szerint a benzin átlagára 370 forintra esik, míg a gázolajé 360 forintra csökken. Az árszórás ettől függetlenül továbbra is 30 forint körül van mind a benzin-, mind pedig a gázolajár esetében a legolcsóbb és a legdrágább hazai töltőállomások között. A múlt héten két forinttal nőtt a benzin, és hárommal a gázolaj ára.

Az idei évi árnövekedések és csökkenések összegzéseként a benzin ára január óta nyolc, míg a gázolajé kilenc forinttal emelkedett. Ez persze csalóka adat, hiszen idén a legmagasabb átlagos benzinár 390 forint volt május első hetében – ekkor a legdrágább töltőállomásokon 400 forint feletti árakkal is találkozhattunk -, míg a gázolaj legmagasabb átlagára 377 forint volt március harmadik hetében.

Legdrágábban várhatóan 389 forintért tankolhatunk benzint, míg gázolajat 381 forintért. Bioetanolt (E85) várhatóan 280, míg autógázt 221 forintos átlagáron tankolhatunk szerdától. Tavaly ilyenkor 344 forint volt a benzin és 330 forint a gázolaj oszrágos átlagos ára.



Szólj hozzá!

További Garázs

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés