Connect with us

technokrata

Alonso: Érzem az akaraterőt

Garázs

Alonso: Érzem az akaraterőt

A spanyol Schumacher példáján érzékeltette: képes összeszedni magát a Ferrari.

Fernando Alonso abszolút hisz benne, hogy a Ferrari összeszedi magát a gyenge idénykezdet után. A vb még el sem indult, a kétszeres világbajnoknak máris 42 pont a hátránya Sebastien Vettel mögött.

“Egyértelműen rosszul kezdtük az évet, de bízom a csapatban, mindenkin érzem az akaraterőt” – mondta a spanyol, aki szerint a Ferrari már többször bizonyította: sokat képes évad közben fejlődni.

“Először ellenfélként éltem át ezt: 2006-ban a Renault-val nagy előnyt építettünk ki év elején, aztán két futammal a vb vége előtt már Michael Schumacher vezetett. Tavaly pedig kétszer is úgy nézett ki, már csak a következő évben reménykedhetünk, de visszajöttünk, és még az utolsó futamon is maradt esélyünk” – emlékezett az oviedói.

Alonso a McLarennel is példálózott, mondván, a briteket a téli tesztek után nem várták sehová, azóta mégis mindig a dobogóra állhattak.

“Ugyanakkor nem becsülöm alá a helyzetünk súlyát, minden területen (autó, stratégia, boxkiállások, pilóták, stb.) a legjobbnak kell lennünk a sikerhez. Az elmúlt napokban is kapcsolatban maradtam a mérnökökkel, tudom, hogy folyamatosan dolgoztak Maranellóban” – zárta mondandóját a ferraris.

 

 Szólj hozzá!

További Garázs

Hirdetés

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki Magazin