Connect with us

Hirdetés

technokrata

Webber örül a Vettel-verésnek, viccelődik az RB

Garázs

Webber örül a Vettel-verésnek, viccelődik az RB

Vettel nem érti, mit szeretnek az ő garázsában, Webber szerint jó elrontani az időmérőt.

Mozgalmas hétvégéje volt a Red Bullnak: Mark Webber a 18. helyről lett harmadik a Kínai Nagydíjon, Sebastian Vettel pedig idén először kikapott, a hajrában Lewis Hamilton előzte le.

Webber a verseny utáni egyik nyilatkozatában elszólta magát: “Gratulálok Lewisnak. Jó, hogy valaki végre… persze, Seb a csapattársam, de fenomális formában volt, és mi mindannyian a győzelmekért harcolunk. Egyfelől nem jó, hogy a McLaren nyert, másfelől nem engedhetjük, hogy Vettel nagyon meglépjen összetettben. A versenynek jót tett a mai nap.”

Vettel a második kerékcseréknél a boxban előzte le Jenson Buttont, aki véletlenül megállt a Red Bull szerelőinél. A némettel már nem először fordult elő ilyesmi: “Meglepett, hogy Jenson megáll a helyemen, reméltem, tudja folytatni. Két éve ugyanez történt velem a Toro Rossónál – nem tudom, mi olyan vonzó a garázsunkban! Szerencsére a srácok észnél voltak.”

A vb-címvédő szerint elkövettek néhány hibát, amire rögtön lecsapott az ellenfél, ugyanakkor sokat tanulhatnak ebből a futamból.

Webber a nagy feltámadásával viccelődött: “Mikor láttam, hogy 15 kör után 17. vagyok, nem gondoltam semmi jóra. Aztán egyre magabiztosabb lettem, az időmérőről maradt több szett lágy gumim, ami segített. Talán így is kell csinálni: elrontani az időmérőt, és feljönni messziről!”



Szólj hozzá!

További Garázs

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés