Connect with us

Hirdetés

technokrata

A Ferraritól és a Mercedestől tart a McLaren

Garázs

A Ferraritól és a Mercedestől tart a McLaren

Csak az első sorral lennének elégedettek a britek, de kemény munka lesz befogni a Red Bullt.

Sokkal versenyképesebb Ferrarira és Mercedesre számít a McLaren a következő futamokon. A brit csapat várakozáson felül szerepelt a melbourne-i idénynyitón, de úgy számol, a szepangi pályára nehezebb lesz felkészíteni a kocsit.

“Egy percig sem gondoljuk, hogy a Ferrari és a Mercedes legjobbját láttuk. Közelről figyeltük egymást a téli teszteken, teljesen biztos vagyok benne, hogy mindkét istálló fejlebb teszi a lécet” – mondta Jonathan Neale ügyvezető igazgató.

“Jókora munkát kell még elvégeznünk. Az autó néhány részével elégedettek vagyunk, de a vb eleje még a gumik használatáról és leszórítóerő alkalmazásáról szól” – tette hozzá a mclarenes vezető.

Neale a malajziai esőtől is tart, mint mondta, tavaly is komoly fejtörést okoztak a változó körülmények: “Mi is és a Ferrari is elég hátra kerültünk a rajtrácson. Nagy valószínűséggel lesz eső, ami izgalmas a nézőknek, de nagyon stresszes a csapatoknak.”

2010-ben Jenson Button 17., Lewis Hamilton 20. lett az időmérőn, míg a két Ferrari a 19., illetve a 21. pozícióból indult. A versenyen Hamiltont intették le hatodiknak, majd Massa és Button következett, Alonso csak 13. helyen ért célba.



Szólj hozzá!

További Garázs

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés