Connect with us

Hirdetés

technokrata

Új arcot kap a Jaguar XF

Garázs

Új arcot kap a Jaguar XF

Ráncfelvarráson esik át a Jaguar XF, a frissített modell New Yorkban debütál.

Három évvel ezelőtt, 2008-ban indult a Jaguar XF értékesítése, elérkezett az első ráncfelvarrás ideje. Jövő hónapban, a New York-i Autószalonon mutatkozik be a frissített modell, amelynek elsősorban front részét alakítják át.

Lecserélik a lökhárítót és a fényszórókat, a hűtőrácsot átalakítják. Cél, hogy az autó jobban hasonlítson az eredeti, sportos tanulmányra, mely C-XF néven mutatkozott be annak idején. Bent az anyagok minőségén javítanak, új segédrendszerek jelennek meg, a felfüggesztéseket a jobb vezetési élmény érdekében újrahangolják.

Motorikus újdonság egy 2,2 literes, Ford-eredetű dízelmotor megjelenése, mely néhány módosításon esett át az XF hátsókerék-hajtású kialakítása miatt. A start-stop rendszerrel párosított motor 200 lóerős a Mondeóban, az XF-ben 190 lóerőt és 450 Nm-es nyomatékot hoztak ki belőle.

Nyolcfokozatú, új fejlesztésű ZF automata váltó gondoskodik az erőátvitelről, az átlagfogyasztás 5,4 liter, a gyorsulás 8,5 másodperc. Álcázás nélkül április közepén lesz látható az autó.



Szólj hozzá!

További Garázs

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés