Connect with us

Hirdetés

technokrata

Brawn: Kiábrándító hétvége kiábrándító finissel

Garázs

Brawn: Kiábrándító hétvége kiábrándító finissel

Schumacher viccesnek találta a sérült Mercedes vezetését a Forma-1 nyitányán.

Egyik Mercedes sem szerzett pontot a Forma-1 idei első futamán. Michael Schumacher és Nico Rosberg is vétlen karambol miatt kényszerült feladni a futamot.

Schumacher az első körben összeütközött Alguersuarival. A Toro Rosso a Mercedes hátulját találta el, Schumacher kapott egy új jobb hátsót, de a versenyt a harmadánál feladta.

“Valaki meglökött a hármas kanyarban. A körülményeket nem ismerem, de a következményt igen: kilyukadt egy kerekem, ami tönkretette a gumit, a lehulló darabok pedig megrongálták a kocsi hátulját” – magyarázta a hétszeres világbajnok.

“Biztos vagyok benne, hogy a felfüggesztés is sérült, mert elég viccesen viselkedett az autó a kanyarok közt. Szórakoztató volt így vezetni húsz kört, de nem érte meg, ezért a csapat nagyon helyesen úgy döntött, szem előtt tartjuk a biztonságot és nem kockáztatunk tovább” – tette hozzá a német.

Nico Rosberg sem járt jobban, Barrichello lehetetlen akarta előzni, így ledózerolta.

“Láttam Rubenst a tükörben, de igen messze volt, úgyhogy meglepődtem, mikor nekem jött. Azonnal tudtam, hogy vége” – mondta a német.

Mindkét versenyző elnézést kért a csapattól, amiért a kemény felkészülés után balul sikerült az első GP.
 
Ross Brawn csapatfőnök sem titkolta csalódottságát, de fogadkozott is: “Nagyon frusztráló versenyen vagyunk túl. Ez egy kiábrándító hétvége kiábrándító befejezése volt. De megmutatjuk még, milyen erős csapat a miénk.”

Vettel behúzta, Petrov harmadik

A Red Bull lenyomta a Maseratit – Aus GP számokban



Szólj hozzá!

További Garázs

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés