Connect with us

Hirdetés

technokrata

Webber hisz az egyenlő bánásmódban

Garázs

Webber hisz az egyenlő bánásmódban

A Red Bull F1-es pilótája szerint idén még megverheti Vettelt.

Mark Webber hisz benne, hogy a Red Bull egyenlően kezeli majd idén csapattársával, a vb-címvédő Sebastian Vettellel. Az előző szezon végén az ausztrál arra panaszkodott, hogy Vettelhez húz a csapat, a két pilóta viszonya el is mérgesedett egy időre. Silverstone-ban a csapat egyetlen új első szárnyát levették Webber autójáról, és a németnek adták.

Mindezt azonban most megelőző szerelésnek vetheti be a tavalyi vb-bronzérmes: “Ha teniszezni mész Wimbledonba, és rajtad papucs van, míg Federeren Nike-cipő, mi értelme az egésznek? Az új szárny nem jelentett olyan nagy előnyt, de kemény döntés volt a csapattól. Ez egy kisebb hiba volt a nagy játszmában.”

Webber elárulta: a csapattársával való feszült viszony miatt nem tudott figyelni az összképre, a Koreai Nagydíjon pedig elvesztette a kontrollt: “Nem akartam kikapni Sebastiantól. Ezen kezdtem szorongani, a vb egésze pedig feledésbe merült. Többet hibáztam azon a versenyen, mint az előző másfél évben.”

“Utólag töprengsz: miért nem választottál más taktikát? Másfelől úgy érzed, Sebastian az egyik ellenfél, akit le akarsz győzni. Így versenyezni talán rossz a bajnokság szempontjából, de a fenébe is…” – gyötrődött a pilóta.

Az ausztrál versenyző már a 18. körben falnak csapta az autóját Koreában, ugyanakkor úgy érzi: lesz még esélye vébét nyerni idén is.



Szólj hozzá!

További Garázs

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés