Connect with us

Hirdetés

technokrata

Ez az új Suzuki Swift Sport

Garázs

Ez az új Suzuki Swift Sport

Genfben leleplezték az új Suzuki Swift Sportot. Továbbra is 1,6-os benzinmotor dolgozik az autóban.

Megtartották Genfben az új Suzuki Swift Sport premierjét, a citromsárgára fényezett autó kellően sportos karosszéria-csomagot kapott. Jól mutatnak az ezüstös sportlökhárítók, látványosak a küszöbtoldatok és a szélesített kerékjárati ívek, valamint az új hátsó lámpaburák is sokat dobnak az összképen. Hiába pletykáltak sokan TSI-ről, a Suzuki nem kért (vagy kapott) motort a Volkswagentől, a Swift Sportban továbbra is 1,6-os benzines dolgozik.

Teljesítményadatokat nem közölt a Suzuki, így nem világos, hogy maradt a régi motor vagy egy új (esetleg továbbfejlesztett) 1,6-osról van szó. A normál Swiftnél hat centivel szélesebb a tanulmány, 18 colos felniken ül, hátuljára nagy szárnyat csavaroztak. Recaro sportülések kerültek a kabinba, a sárga-fekete bőrkárpitozás nagyon dögös.

Az S-Concept 3,89 méter hosszú, 1,76 méter széles és 1,48 méter magas, tengelytávja 2,43 méter. Biztosan lecserélték a váltót, a korábbi ötös egységet hatfokozatú váltotta. Még idén, valószínűleg a Frankfurti Autószalonon bemutatkozik a szériaváltozat, nem sokkal később az értékesítés is elkezdődik.



Szólj hozzá!

További Garázs

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés