Connect with us

Hirdetés

technokrata

Elsöprő Lancia-invázió minden szinten

Garázs

Elsöprő Lancia-invázió minden szinten

A Lancia Ypsilon új generációja mellett debütál a frissített Delta és három másik modell is.

Egyetlen vadonatúj modellje lesz a Lanciának a márciusi Genfi Autószalonon, az Ypsilon következő generációja érkezik. Emellett bemutatkozik a frissített Delta, melynek hűtőrácsa az egységes, Chrysler-rokonságra utaló márkaarculat miatt vízszintes rácsozású lett.

Ott lesz a standon a Topzsír rovatunkban már legengszterautózott Thema, mely nem más, mint a 300C új logós változata. A Lancia nem vacakolt sokat a fotóval sem, szemlátomást Photoshoppal került fel az új frontrész az autóra, Genfre talán elkészülnek a normális sajtóképek is.

Ugyanígy járt el a Lancia a 200-as európai változatának megfelelő Flaviával, amely egyelőre csak tanulmányként debütál. Év vége felé indulhat a gyártás. A legsilányabb minőségű fotómanipuláció áldozatául a Chrysler Voyager esett, az egyterű Lancia Grand Voyagerként lesz kapható Európában.

A Thema a 292 lóerős, 3,6 literes V6-os benzinessel vagy két, az olasz VM-től származó háromliteres dízellel lesz elérhető. Ezek 190 vagy 224 lóerősek, csúcsnyomatékuk viszont azonos, 550 Nm. Ezek a modellek módosított felfüggesztésekkel készülnek, alapáron ötfokozatú automata váltót kapnak. A benzinesbe nyolcfokozatú automata kerül.

A Grand Voyager 3,6 literes benzinese 283 lóerős, dízelként 163 lóerős 2,8-assal vihető. Kapott egy új dízelmotort a frissített Delta is, az eddigiek mellett megjelenik az 1,6-os dízel 105 lóerős változata.



Szólj hozzá!

További Garázs

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés