Connect with us

Hirdetés

technokrata

Dögös lesz az új Kia Rio

Garázs

Dögös lesz az új Kia Rio

Megmutatta a Kia a Genfben debütáló új Rio első hivatalos grafikáit. Ígéretes az irány.

Grafikák alapján lehetetlen megítélni, hogy milyen lesz egy-egy új autó, a skiccek a valóságosnál mindig jobb színben tüntetik fel az újdonságokat. Ettől függetlenül a Kia Rio első hivatalos előzetese alapján joggal remélhetjük, hogy dögös lesz az új generáció, a fiatalokat szeretnék megszólítani vele.

Elöl a már jól ismert tigrisorr látható az új Rión, vonalvezetése egyszerre elegáns és sportos. Közleményében azt írta a koreai gyártó, hogy a Rio azok autója lesz, akik nyitottak a bátor formákra, ki tudja, talán még a kupésan ereszkedő tetővonal maradására is van esély.

Állítólag a Rio a következő lépés a Kia “formai forradalmában”, ez is arra utal, hogy a grafikákon látotthoz nagyon hasonló autó mutatkozik be a márciusi Genfi Autószalonon. Belül is teljesen átalakul a Ford Fiesta nagy konkurensének szánt autó, szögletesebb formák és jobb minőségű anyagok debütálnak.

Koreán kívül a Rio volt a Kia harmadik legnépszerűbb modellje tavaly, 205 ezer darabot adtak el belőle. Ott lesz a Kia genfi standján az új Picanto is.



Szólj hozzá!

További Garázs

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés