Connect with us

Hirdetés

technokrata

Mazdaként mosolyog a friss Opel Corsa

Garázs

Mazdaként mosolyog a friss Opel Corsa

Felfrissült az Opel Corsa, úgy vigyorog, mint a Mazda2.

Hivatalosan is leleplezte az Opel a frissített Corsát, ahogy az Antara, úgy a kisautó sem változott sokat. Csak annyi volt a cél, hogy legyen egy kis hírverés a Corsa körül és jobban simuljon a márkaarculatba, a ráncfelvarrás ennek a törekvésnek tökéletesen megfelel.

Új front részt kapott a Corsa, átdolgozták a fényszórókat, a ködlámpákat, a hűtőrácsot és a légbeömlőket, a központi nagy nyílással a Mazda2-éhez nagyon hasonló vigyorgó szájat sikerült kialakítani.

Terveztek hat új alufelnit, hátul nagyobbra cserélték a logót a csomagtartón. Frissültek az anyagok a kabinban, Touch & Connect néven új navigációs rendszer jelent meg, amely akkor is javasol alternatív útvonalakat, ha a navigáció egyébként ki van kapcsolva.

Megjelent a Color Line Series opciós csomag, amelynek beikszelése fehér versenycsíkok pingálását jelenti a karosszériára, a hozzávaló Line csomaggal a külső visszapillantók és felnik is fehéríthetők. Motorikusan csak az EcoFlex kivitel frissült, a 95 lóerős, start-stop rendszeres 1,3-as dízellel 3,7-ről 3,5 literre csökkent a háromajtós változat átlagfogyasztása, az ötajtós adata 3,6 liter.

Csökkent a városi átlagfogyasztás is, a korábbi 4,6 helyett már 4,2 liter gázolajjal is beéri a Corsa száz kilométerenként. Januárban kezdődik a csinosított modell értékesítése.



Szólj hozzá!

További Garázs

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés