Connect with us

Hirdetés

technokrata

Talma 21 helyet javított

Garázs

Talma 21 helyet javított

Mondjuk így is csak 11. lett a Katalán Nagydíjon.

Talmácsi Gábor 125-ös exvilágbajnokunk a Moto2-mezőny 32. helyéről kezdte a gyorsaságimotoros-vb hetedik futamát, a barcelonai Katalán Nagydíjat. Fimmco Sped Up-os csapattársa, az olasz Iannone a pole-ból. Közte másfél másodperc. Iannone aztán a futamon áthajtásos büntetést kapott (egy sárgazászlós előzés miatt), ezt hihasználva 2006 óta először nyert a japán Takahasi (Tech3 Racing).

A szabadkártyás Morales megúszta pár zúzódással

Talmácsi remek rajtot követően a középmezőnyben motorozott, s végül a 11. helyen zárt. Mellékesen: Iannone 13. lett. Az utolsó körben a spanyol Morales ráfutott az amerikai Noyesra, hatalmasat bukott-repült, gépe is ráesett – állítólag nincs komoly baja, nem semmi. Összetettben a spanyol Elias (Gresini Racing) vezet 111 ponttal, Talmácsi 42-vel a tizedik.

Rossi hiányában Lorenzo az ász

MotoGP-ben – szokás szerint – Lorenzo (Yamaha), a helyiek kedvence diadalmaskodott a honfitárs Pedrosa (Honda) előtt, s ezzel növelte előnyét (165-113). A nyolcadliteres meccsen is spanyol győzött, Marquez (Derbi), míg a debütáló Sebestyén Péter (Aprilia) utolsó, 23. lett. Marquez ezzel az élre is ugrott az ugyancsak spanyol és derbis Espargarót verve egyetlen pontocskával. Még 10, GP-ben 11  futam van vissza, a következő versenyt két hét múlva rendezik Németországban, a Sachsenringen.



Szólj hozzá!

További Garázs

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés