Connect with us

Hirdetés

technokrata

Brutálisan olcsó autó

Garázs

Brutálisan olcsó autó

A hét üzlete 2010/24.
A fanatikusoknak a WRX STI igazi ász. Most milliós kedvezménnyel kapható.

Motorja 300 lóerős, 2,5 literes, turbós benzines, 407 Newtonméter nyomatékkal. A Subaru-féle állandó, szimmetrikus összkerékhajtás felé 6 fokozatú sportos kéziváltó viszi a nyomatékot, a letaglózó erejű benzinmotorhoz ráadásul hangolható központi- és első-hátsó sperr-differenciálmű jár. A menetteljesítmények ennek megfelelőek: a 100 km/órára gyorsítás nem több, mint 5,2 másodperc, a 250 kilométer/órás végsebességgel a jóval nagyobb motorral szerelt sportautókkal is vígan tarthatja a lépést az Impreza.

Nincs műszaki különbség az Impreza WRX STi és a leginkább gazdagabb felszerelésével különböző WRX STi TOP között. Utóbbi látványos BBS felnikkel, Bluetooth-kihangosítós, VGA-monitoros navigációs rendszerrel, versenyhangulatot árasztó nyomógombos motorindítással és Recaro sport-kagylóülésekkel, kulcs nélküli ajtónyitó-rendszerrel, ködfényszórókkal és sötétített hátsó ablakokkal tud többet a “mezei” SRX STi-nél.

Persze utóbbi sem szégyenkezhet, hisz’ nem csupán a TOP-éval egyező menetteljesítménye, de a sok egyéb mellett xenon fényszórót, 18 colos alufelnit, első és hátsó sportlökhárítót, elektromos ablakokat és tükröt, gyári, fűthető kagylóülést, automata légkondicionálót, sportfutóművet, tempomatot, menetstabilizáló elektronikát és első, oldalsó, valamint függönylégzsákokat egyaránt tartalmazó felszereltsége is elismerésre méltó.

A két fenevad raktári példányai most egyaránt kereken egy millió forinttal a listaár alatt kaphatóak, azaz a szerényebb Impreza WRX STI 10 990 000 forinttól, a non plus ultrának számító Impreza WRX STi TOP 12 250 000 forintért megkaparintható.



Szólj hozzá!

További Garázs

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés