Connect with us

Hirdetés

technokrata

Forradalmi kisautó

Garázs

Forradalmi kisautó

Renault Clio 2011
Szenzációs formájú és nagyon egyedi. Ilyen lesz az új Renault Clio.

Váltania kell a Renault-nak, ha igazán sikeres akar lenni a kisautós szegmensben. Jelenlegi formájában a Clio nem alkalmas arra, hogy becsalogassa a szalonokba a vevőket, hiába választották Év Autójának, nem tolonganak érte az érdeklődők.

Minden másként lesz a következő generációval, amely a Renault szerint “szenzációs és nagyon bátor” formavilágú autó lesz, a franciák abban bíznak, hogy igazi ikon válik belőle.

Egy illetékes úgy véli, hogy egyszerre két dologról is gondoskodik az új Clio, egyfelől vezetővé teszi a Renault-t Európa legnagyobb piaci szegmensében, másfelől az új generációs vevőknek megmutatja, hogy milyen fantasztikus autókat tud tervezni a gyár. Igazi mesterműről beszél a Renault, amelyet mindenkinek látnia kell.

Tanulmányként már az idei Párizsi Autószalonon megmutatják az új Cliót, a szériaváltozat felbukkanása 2011-re várható. 2009 eleje óta dolgoznak az autón, bennfenntesektől annyi szivárgott ki, hogy a kisautó több formai megoldást is örököl az elektromos Zoe tanulmánytól.



Szólj hozzá!

További Garázs

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés