Connect with us

Hirdetés

technokrata

Garázs

Csak a Ducati

Peking motoros szemmel
Szokatlan látvánnyal kápráztatta el a nézőket az ázsiai autókiállítás.

Felettébb meglepő és szokatlan látvánnyal kápráztatta el az érdeklődőket az április 22-28. között megrendezett ázsiai autókiállítás. Az egyhetes rendezvényen 18 ország 2100 kiállítója vett részt, 35%-a kínai. A látogatók száma majdnem 700 ezer volt, de a puszta számadatok miatt nem ejtenénk szót az eseményről egy motoros rovatban…

A kilencvenes évektől kezdődően minden második esztendőben tartanak autós szemlét Pekingben, rendszerint motorosok nélkül. Idén ez nem így volt, végre! Az egyetlen motoros cég, aki teret kapott a kiállításon, a Ducati volt. Sokakban felmerülhet a kérdés, hogy vajon mivel érte el a Ducati ezt a kiváltságos bánásmódot? Pusztán csak azzal, hogy az idei évtől piaci érdekeltségeit kiterjesztette Kínára. Esetleg a branddel annyira átütő sikert értek el világszerte, hogy a szervezők nem tudtak nemet mondani a felkérésre? Egyáltalán ki kezdeményezte a tárgyalásokat?

Sajnos e kérdésekre nincs válasz, viszont nem titok, hogy az olasz márka eladói hálózata egyre növekszik Ázsiában és a Csendes-óceáni térségben egyaránt. Peking mellett immáron Shanghajban is található egy-egy képviselete mostantól. Ennek örömére a Ducati a 2010-es modellpaletta összes példányát felvonultatta. Egy Monster 696, Hypermotard 796, egy  Streetfighter és egy Multistrada 1200 mellett egy Superbike 1198 S Corse-t is közszemlére tett. A piedesztálra állított kétkerekűek némelyike a helyszínen elkelt.

Maliciózus kíváncsisággal várjuk a szokásos kínai koppintásokat. Olasz dizájn és száraz kuplung kínai módra?!



Szólj hozzá!

További Garázs

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés