Connect with us

Hirdetés

technokrata

Egymilliós kedvezmények

Garázs

Egymilliós kedvezmények

A hét üzlete 2010 / 16. hét
Peugeot 308, Renault Koleos, Kia Sportage.

Eheti autóink kereken egymillió forintos akciós árcsökkentéssel vásárolhatók meg, a Koleos esetében Renault Crédit finanszírozással további bónuszok is járnak.

1.
A trió legolcsóbbja a Peugeot 308 1.4 Confort. A sorozat alapváltozata 3 989 000 forint helyett 2 989 000 forintért, azaz negyednyivel listaára alatt hazavihető. A kedvezmény és így az ár is csábító, ám a 308 felszereltsége kategóriájában nem számít gazdagnak. Függönylégzsák és ESP a belépő 308-ashoz semmiképp sem érhető el, feláras a légkondicionáló is. Van viszont elektromos első ablak és tükörmozgatás, a visszapillantók fűthetőek is, a központi zár távirányítós, a fedélzeti számítógép a karbantartások esedékességére is figyelmeztet.

2.
Legtöbb modelljéhez kétlépcsős kedvezményrendszert kínál a Renault. Így van ez a Koleos szabadidő-autó esetében is. Minden kuncsaft kereken egymillió forintos kedvezménnyel számolhat, az azonos alapárú benzines és dízel verziók így egyformán 6 790 000 forint helyett 5 790 000 forintért vihetők. Az ajánlat a Renault Crédit finanszírozást választva további 400 ezer forint ármérsékléssel és listaáron 379 900 forintért mért 5 éves vagy 150 ezer kilométeres garanciával bővül, így összességében 1 779 900 forint kedvezmény adódik. Nem rossz ajánlat, pláne, hogy a Koleos alaphangon is jól felszerelt: 6 légzsák, menetstabilizáló elektronika, Renault kártyás, távirányítós központi zár, elektromos első ablakmozgatás, ködfényszóró, légkondicionáló, MP3-olvasós CD-rádió mindenképp jár hozzá.

3.
A készlet erejéig érvényes a kifutó Kia Sportage árkedvezménye. A 150 lóerős, változó geometriájú turbós dízelmotorral, kézi váltóval, de háromféle, LX, EX és EX Premium felszereltségekkel elérhető összkerékhajtású szabadidő-autó alapárát 5 459 000 forintra csökkenti az egymillió forintos akció. Már az LX alapverzió sem szegény: 6 légzsák, menetstabilizáló elektronika, ködfényszóró, távirányítós központi zár, elektromos ablak és tükörmozgatás, légkondicionáló. MP3-olvasós, USB-csatlakozós CD-rádió, fedélzeti számítógép és alufelni szerepel többek közt, és ami a legfontosabb, garanciája az összes Kiáéhoz hasonlóan 7 év vagy 150 000 kilométer.



Szólj hozzá!

További Garázs

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés