Connect with us

Hirdetés

technokrata

A Genfi Autószalon legerősebbje

Garázs

A Genfi Autószalon legerősebbje

Autóipari mestermű – így jellemzi a dieselstation.com portál a Novitec Rosso tuningműhely legújabb alkotását, amelyből mindösszesen három darabot hoz forgalomba a Stettenben székelő specialista.

A Ferrarikra szakosodott Novitec Rosso tuningműhely ezúttal az 599 GT Fioranóból kreált brutális fenevadat. A cég legújabb alkotása, amely a Genfi Autószalonon mutatkozik be a Race 848 fantázianevet kapta, ami a fekete fehér fényezésű kocsi  kéességeire utal, ugyanis a szupergép 848 lóerő teljesítményű és 842 Nm forgatónyomatékú motorjával  345 km/órás sebesség elérésére képes. A 6.0 literes V12-es, dupla kompresszoros erőforrás vezérlő elektronikáját némileg felülírták, sport gyertyák és légszűrő is került a motorház alá.

Az áttételről egy szupergyors, hatsebességes F1 váltómű gondoskodik, amellyel a nulla százas sprint 3,4 másodpercet vesz igénybe, nulláról 200-ra pedig 9,6 másodperc alatt gyorsul a sportgép. A kötelező optikázás után azt autó sport futóművet és Brembo fékrendszert is kapott maga alá.

Ezekkel a paraméterekkel a speciális Fiorano lehet a Genfi Autószalon legerősebb kiállított autója.

 



Szólj hozzá!

További Garázs

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés