Connect with us

Hirdetés

technokrata

Oldtimer sokadalom

Garázs

Oldtimer sokadalom

2010. április 17.
Az oldtimerek napja, amelyen barátok, márka- és klubtársak egy összejövetelt szerveznek Budapesten és a főváros környéki utakon. A rendezvény célja a hazai veteránozás ember- és technika közeli bemutatása és a lobbizás erősítése a hatóságokkal szemben.

2010. április 17. szombat

Az oldtimerek napja

Szervezzetek április 17.-re barátokkal, márka- és klubtársakkal egy összejövetelt! A program a Tiétek, lehetőségeitek szerint mozgassátok meg magatokat és járműveiteket Budapest és környéke útjain. Az OLDTIMER SOKADALOM nagy lehetőség, hogy megmutassátok féltett kincseiteket másoknak is. Sokan szimpatizálnak velünk, de sokan nem tudják még, mennyi érdekes és értékes ember, mennyi járműtörténeti kincs van az országban. Itt az alkalom, használjátok ki Ti is! Regisztráljatok és tegyétek fel a találkahelyeket, útvonalakat és a tervezett programokat. Ez a hétvége legyen az oldtimereké!

Az OLDTIMER SOKADALOM programjai egyéni és klubszintű szervezéseibe az OLDTIMER EXPO nem kíván beleszólni, de azzal együttműködve és kommunikálva szerveződik. A részvevők egymást segítve tervezik és valósítják meg elképzeléseiket. Alapvető célja egyben a hazai veteránozás ember- és technika közeli bemutatása is, esetleges lobbizás erősítése szükség esetén a hatóságokkal szemben.

Az OLDTIMER SOKADALOM rendezvényeinek végeztével a közös programok folytatódhatnak, hiszen az OLDTIMER EXPO megtekintése, a meghosszabbított (péntek-szombat 23.00.-ig) nyitva tartás miatt az igazán stílszerű környezet további lehetőségeket biztosít a rozsdás-krómos hobbinkban való elmélyüléshez. Az eseményekről hírleveleinkből és a Programok menüpont alatt tájékozódhattok.

Forrás, és bővebb információ: http://www.oldtimerexpo.hu/rovatok/sokadalom/

Tovább
Hirdetés

Kapcsolódó cikkek


Szólj hozzá!

További Garázs

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés