Connect with us

technokrata

DIY online vacsorával nyert díjat a Mapei Kft.

online vacsora

Digitalizáció

DIY online vacsorával nyert díjat a Mapei Kft.

DIY online vacsorával nyert díjat a Mapei Kft.

Megszakítani meg egy húszéves hagyományt a koronavírus miatt, vagy új, alternatív megoldást keresni?

Erre a kérdésre adott frappáns válasz miatt nyerte el az UNICEO Live Communication különdíját a Mapei Kft. Virtuális bál rendezvénye, „Best Hybrid B2b Event Hungary 2020” kategóriában. Az elismerés február 25-én, online vacsora keretében került átadásra.

A Mapei Kiemelt Partner Est több, mint 20 éves múltra visszatekintő rendezvény, melyet a vállalat a partnerei tiszteletére szervez minden évben. A koronavírus lehetetlenné tette, hogy a megszokott módon valósulhasson meg a rendezvény, azonban nem hagyományt megszakítani sem szerették volna. Ezért a vállalat olyan megoldást keresett, ami a lehető legtöbbet visszaadhat abból a közös élményből, amit egy bál jelent.

Így merült fel a DIY, azaz csináld magad építőipari termékek kapcsán a DIY vacsora ötlete. A Mapei Kft. minden bálozónak megküldte a vacsora “alkatrészeit”, az alapanyagoktól a borig, majd egy élő online vacsora keretében közösen elkészítették és elfogyasztották a vacsorát. Így sikerült online báli élményt varázsolni, és visszaadni valamit abból a közösségi élményből, amit ezek a találkozások jelentenek.

“Reményteli élmény volt, abban a kilátástalannak tűnő, ismeretlen helyzetben. Azt éreztük, hogy együtt képesek leszünk megbirkózni ezzel a merőben újszerű, szokatlan helyzettel.”

– mondta Markovich Béla a Mapei Kft. ügyvezetője.

“Nagyon örülünk és büszkék vagyunk, hogy a zsűri a mi rendezvényünket tüntette ki a különdíjával.”

– tette hozzá. 

A Live Communication Awards célja, hogy a vállalatok, szakmai szervezetek stratégiájába illeszkedő, élő kommunikációs megoldásokat, rendezvényeket elismerje, hiszen minden rendezvénynek komoly szerepe van a cégek stratégiai, marketing és HR céljainak elérésében.

További Digitalizáció

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

IoT-Magazin.hu

Kütyük

TE Connectivity
casio

SmartWatch

A motorsportok szerelmeseinek szánták ezeket az órákat

2022. augusztus 4. csütörtök
mobilfox

Kütyük

Teljesen megújult a Mobilfox

2022. augusztus 2. kedd
tag heuer

SmartWatch

Együttműködik a Netflix és a TAG Heuer

2022. augusztus 1. hétfő
képernyő

Kütyük

Extrém magas monitor segíthet a gerincbántalmakon

2022. július 29. péntek

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu