Connect with us

Hirdetés

technokrata

Magyarországon először rendezik meg tavasszal a Cégek Éjszakáját

cégek

Esemény

Magyarországon először rendezik meg tavasszal a Cégek Éjszakáját

Magyarországon először rendezik meg tavasszal a Cégek Éjszakáját

Kötetlen formában találkozhat munkaadó és munkavállaló

Idén április 2-án egy különleges estére kitárulnak a vállalatok kapui, hogy megmutathassák az érdeklődőknek, kik ők és mit képviselnek. Magyarországon először tartják meg a Cégek Éjszakáját, ahol laza és modern formában találkozhatnak, ismerkedhetnek egymással a munkaerőpiac szereplői.

Minden vállalat számára komoly kihívást jelent az ideális munkaerő megtalálása, miközben a leendő új kollégáknak egy-egy interjú, felvételi beszélgetés során nehéz elképzelniük, milyen légkör várja őket leendő munkahelyükön. Felmérések bizonyítják, hogy a well at work (w@w) fogalma egyre nagyobb vonzerővel bír a piacon, a hangulat és a közös értékrend gyakran fontosabb szempont, mint az elvégzendő munka részletkérdései. Erre a problémára kíván választ adni a Cégek Éjszakája rendezvény, amelynek “pilot” verziója Kolozsváron már bizonyított.

Április 2-án 16 és 24 óra között kitárulnak a cégek kapui a város különböző pontjain, hogy informális módon betekintést engedjenek az életükbe. A cégek közötti gyors és kényelmes közlekedést buszjáratok szolgálják majd, amelyek egyben ismerkedési, networking lehetőséget is biztosítanak. Erre az estére mindenki eldobja a zakót és a feszengést, a vállalatok és az érdeklődők is megmutathatják, milyenek ők valójában.

A Cégek Éjszakája egy különleges lehetőség arra, hogy a munkaerőpiacon aktív szereplők megmutassák, milyen értékrendet, körülményeket, perspektívát, szakmai és emberi fejlődési lehetőségeket kínálnak a leendő munkatársaiknak. Nagyszerű lehetőség ez az alkalom arra is, hogy belső sikertörténeteiket, eredményeiket a leendő pályázók elé tárják.

A jelentkezők oldott hangulatban mérhetik fel a lehetőségeket, betekinthetnek nagy presztízsű vállalatok életébe és bizonyíthatják rátermettségüket egy 21. századi “interjún”.

Kolozsváron 24 vállalat képviselte magát az első Cégek Éjszakáján, amelyen 1380 érdeklődő vett részt. A budapesti Cégek Éjszakájára 50 céget és 2000 résztvevőt várnak a szervezők.

A Cégek Éjszakája egyik arca Magyarósi Csaba.

További Esemény

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
hisense
apple
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés