Connect with us

Hirdetés

technokrata

Az új Instrument 1 szinte minden hangszert képes helyettesíteni

LifeStyle

Az új Instrument 1 szinte minden hangszert képes helyettesíteni

A 2013-ban bemutatott, iPhone által működtetett Instrument 1 után az Artiphon a Kickstarteren indítja útnak új készülékét.

Az új modell szintén ezt a nevet kapta, azonban most jóval többre képes és egy teljesen új dizájnt is kapott. Aki nem emlékezne a néhai 1-es modellre, ez nem más mint egy digitális hangszer, mely csatlakozva iOS készülékünkhöz különböző hangszereket képes imitálni. Az USB és a Lightning csatlakozóknak köszönhetően MIDI kontrollerként is használhatjuk, így számtalan zeneszerkesztő programmal működik.

Az új modellel már nem kell iPhone-unkat az eszközbe dokkolni, hiszen a Lightning kábelen keresztül valósul meg a kapcsolat. A kisebb és okosabb kialakítással most még többre képes a készülék, és igaz húrjai nincsenek a hat gomb tökéletesen helyettesítheti ezeket.

A varázslat azonban a nyomás és érintésérzékelős lapon történik, mellyel a zongorától kezdve a hegedűig csaknem minden hangszert életre kelthetünk. Az Istrument 1 egy tölthető akkumulátorral működik, így éppoly hordozható mint egy akusztikus gitár. Kereskedelmi ára 400 dollár körül lesz, azonban most a projekten keresztül 300 dollárért lehet a miénk (a prémium fa hátlapú Nashville Edition 900 dollár). Az eszköz érkezése 2016 januárjára várható.



Szólj hozzá!

További LifeStyle

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés